Header

Tuesday, December 30, 2008

My Abah.....24th Dec

N3 yg tertangguh sejak hmpr seminggu lalu kerana CEO masviona.com berserta family ber coti² Malaysia. Memula CEO masviona.com jer yg ber coti² membawa parents n anak serta adik bercoti sekali CTO masviona.com pun tak dpt tahan gelodak jiwa sanggup turun ke taiping perak dari kelantan semata² utk ber coti² bersama isteri, anak n family yg lainnya.

Siapa CTO tuh???? n stand for what???.....rasanya dah pernah explain dah pasal. Tapi pxerla aku tgh mood baik skrang nih lagipun dah nak menjelang hari ulang tahun kelahiran nih kan mood jadi baik jerrr....harap²nye baik utk sepanjang tahun lah ye..insyaAllah.

CTO tuh stand for Chief Technical Officer n penyandangnye pula ofkoz ler prebetsabu ler kan (even aku dah tau uols sume mmg dah leh agak pun kan..ahakss)...dah tuh sapa lagi kan, kali ni bukan kes lantik sendirik lagi...aku sendrik yg lantik ok!!! sbg tanda penghargaan sbb dia byk berjasa dgn kerja² di belakang tabir masviona.com sekarang nih.....TQ n keep up the good work ok....hehehe)....dgn pesanan...rajin² lah lagi yer pasni....jgn segan².

kek from SR..not bad

Utk first updated n3 baru pagi nih, aku mulakan ngan mini celebration besday party utk abah 24 Dec 2008 yg lepas (rabu) bertempat di Restoran Sri Melaka, Amcorp Mall, Petaling Jaya. As usuall weols akan tong² duit....sharing is caring...rite???

restoran nih kat first floor amcorp mall

BUT.....picca yg sempat aku snap sedikit saja coz charger digicam hijauku itu tertinggal dlm triton n triton pulak prebetsabu udah bawak ke kelantan. Handset plak udah mau flat batterynya.......so layan jerla memana picca yg aku sempat snap ok!!!


2 meja yg di reserved khas utk family En. Nasir....meja first

meja second. Kalu dpt satukan meja lagi syok kan...dah request tp mmg xleh katanya.

ni slh sorang cucu abah...pantang tgk camera tau, pandai jer posing!!!

cecita bila aku tanya...dah besar nnti nak jadi model ko.....haa jgn marah...last aku tanya masa raya puase hari tuh masih belom berganjak ngan model dia...esok lusa tak tau lah plak aku kot² dah nak jadi princess plak ke..ahakss

sebok jer cucu² nak kacau atok nye...nasib avin damia kecik lagi...klu tak sure dia join sekaki.

Picca makanan xsempat nak snap sgt, bukan sbb sebuk nak makan pun but sebuk melayan karenah dak cinonet tuh nak makan...dia kalu nak makan sume nak wat sendrik kan.....so aku kena ler monitor xnak bersepah n apa² yg tak sepatutnya jadi.

Malam tuh, 9 jenis hidangan lauk pauk telah masuk ke mulut n perut weols sekeluarga. Makanan dia sumenya pun enak² n best² belaka....yg paling aku suka n berkenan sekali...ni haaa

ayam pandan nih...isi dia lembut sgt n terasa sume rempah² tuh....sedap sgt....xmacam yg selalu aku makan tuh....agak kecik n keras

sebahagian menu yg baru dihidangkan....dlm proses..segan nak snap sgt nnti waiter n waitress tuh malu nak wat kerja diorang kan.

Conclusionnya meriah n happening even tak cukup corum (if ckp corum sure lagi meriah n havoc gitu)...yg xdpt hadir adlh anak sulung n anak lelaki tunggal abah....kak long n prebetsabu xdpt hadir malam tuh kerana urusan yg xdpt dielakkan.

Kak long n family dah balik KG kat Perak..prebetsabu lak ngan urusan kerja kat Pantai Timur....xperla asalkan doa sentiasa mengiringi kan. Bila aku terbaca puisi yg prebetsabu dedicated kan kat abah dlm n3 yg lepas tuh...terharu lak rasa hati nih...sayu beb.










Camna?

2 Comments Uols:

lily lotus said...

hepi besday pakcik! seronok sambut dgn family camni..

tuberose78 said...

aiyooo... sudah lama enggak masuk ke sini... dah manyak n3 rupernyer..

anyway, xtvt makan2 mmg selalunyer best!! hehehe...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!