Header

Thursday, January 01, 2009

Sticky - Nak gathering jugak!

---STICKY MODE---


hahahaa...


aritu kan, sabtu aritu, masa redmummy wat potluck, viona berkobar nak g tau...

tp apakan daya dia kene teman parents dia g perak kan...
so tak sempat la nak join.. huuhuh...

pastu bila aku baca shoutbox tu, ada plak yg rekemen soh mv.com ni kelolakan gathering para bloggers x-upm....

mmm.. agak2 nnti ada sambutan tak?

jom kita test power sehari dua ni, tgk ada tak yg nak join... nak lantik commitee member dulu.. then kita rancang bebetul...

ada bran?

Rancangan :- Gathering Bloggers ex-UPM (tak kira batch apa pun.. pertanian ke, putra ke, kolej pertanian ke...)

Tarikh: Belum ditentukan

Matlamat 1 :- Kumpulkan majlis jawatankuasa
Matlamat 2 :- Sediakan iterinari and tentatif program
Matlamat 3 :- Hebahkan mengenai aktiviti
Matlamat 4 :- Ronggeng kat gath!


so... ada sesapa bran????
Camna?

12 Comments Uols:

masviona said...

haaa...ritu beria ek korang soh ahkak masviona ko nih manage kan gathering nih kan....ritu ramai jer ex upm yg tinggalkan komen membina jer...skrang ni mana nye?

Jasfyra said...

hai..
1st time masuk sini
best...
nk buat gath ye..selamat berjaya ye
hmm, mesti saya xleh joint sbb saya bukan x-upm..saya x u lain

ciarexoxo (^_^)v said...

wohoo...sowi atas kelambatan....ish ciare mmg stuju bebeno kalo nk wat gath ex-upm ni...nti ciare cube usulkan kat blogers ex-upm yg len ehhh...kite tgk dulu sambotannye camne ;)

atty's said...

hai..my sis.ex-upm..blogger gak..tp.dia takde kat sini..kat uk ..

dilaOHdila said...

salam Preb
blog mana teman masuk tadi erk
atter banyak benor blog miker erk(hehehe) dok kisah ler......
bangionline teman masuk jugek tapi kekadang screen tak jalan. tu yang teman msuk kuor masuk kuor tu

sue-ana said...

kalau ex-uum xleh join ka?muahaha.(saje mau nyibuk.ekekek)

eedany said...

ex-UiTM macam mana? boleh join?

:)

kojah said...

sy kasi full support tau...chayiok2!!

CuTeMiUt78 said...

oh.. utk ex-upm ke.. klu ex-uitm takblh join ka... ?? hah..hah..hah.. saja je tu..

JIVEBUMZ said...

owh x-upm.. xbleh ar join kalo wat reunion bloggers tu bleh la kot..uhuhu

TiNiE said...

saya...saya x-upm...mcm berminat...mv dulu course apa??

MatAhaRiKu said...

kite batch 02-06, KBP, K11..MV batch bile n course?

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!