Header

Tuesday, December 23, 2008

Picca from Mr. Tommy

Semalam masa aku ralit dok ber ym n ber webcam ngan prebetsabu sesambil tuh cek mail yahoo sekali. Tgk² ada lak email dr seseorg yg aku dok tertunggu²....lama giler dah aku tunggu email nih asal bukak yahoo mail jer mesti tercarik² email dr dia nih......nak follow up ngan dia hari tuh lupa nak mintak email address dia......aduyaiii nape lah aku lupa kan.

Alah kan sume pun dah tau yg digicam weols missplace kat Bali kan so mr. Tommy yg baik hati nih pun offer ler nak emailkan mana² gambar muka weols berdua from dia punya digicam.

Thanks tommy.....weols berdua pun hope to see u n cecilia again. Dedua pun baik punya olang wooo...cuma cecilia jer yg agak pendiam sket...but nice to knowing u guys.

So apalagas...moh ler kita layan picca nih


weols 3 couple yg cun melecun...ahakss

geng 3 dara pingitan...dara ke??? cecilia, mv n mrs. heng (lupa lah namanya)

geng 3 jejaka macho n gede (our tour duide)....ps,tommy,mr heng n gede

3 dara lagi...:)

masa kat monkey forest....monyetnye sungguh ler mesra alam

temple terakhir sblm weols ke airport

posing lagi.....ahakss

Apa yg leh weols katakan trip honeymoon ke-4 weols mmg sgt lah best sekali....ditambah lak dpt geng satu tour yg sekepala n ngam soi n juga tour guide yg peramah n baik hati membuatkan trip holiday weols mcm lengkap jer rasanya.


Author's note:Bebila senang n ada budget nak gi sini lagi...seriyes.


Camna?

7 Comments Uols:

ciarexoxo (^_^)v said...

bestnyeee dah honeymoon ke 4 dahhh...kihkih...ade cdgn x tempat yg best2 nk g kak v?

masviona said...

ciare:
klu utk honeymoon akak cdngkan better gi tempat² yg ada island lah...baru syok n leh suntik suasana romantik yg berlebihan..baru ler sesuwei utk pasangan yg baru berkahwin kan.

tempat yg akak nk suggest klu dlm negara kan byk pulau² kan...terjah jer memana pulau cam tioman ke perhentian ke....kalu nak lagi ok sipadan kot

but kalu nak luar negara sket....BALI no first yg akak suggest coz dia cam pakej tau..ada pulau ada suasana gunung2 sume n ada gak tempat utk bersopping sakan...dah ler matawang dia pun murah kan...so kita leh jadi jutawan disana n dpt memborong sesuka suki hati kita....best ooo...syok sgt...gi la bali

ciarexoxo (^_^)v said...

wahhhh syioknyeee..harus dicatat dlm diary sume2 tempat ni..aisehh :P ape2 pon sediakan pitihnyee dulu yaaa :>

tuberose78 said...

nak pegi bandung la.... situ pon syiok gak kalu shopping..

masviona said...

nak gi bandung gak k.diah...jom kita gi together gether nak tak k.diah???
nas tak support sgt mas nak gi bandung sbb dia takut duit dia habis coz kat sana kan shopping ajer...xde xtvt lain sgt kan.....xpun kita wat plan girls day out for anak menantu keluarga nasir jer...kasi diorg yg lelaki tuh jeles sket nak tak????

plan ngan k.ija skali...k.ija kan hantu shopping gak....biler lagi nak eratkan kasih sayang sesama ipar duai kan...anak² kita kasi bapak diorg yg handle lak...ahakss

prebetsabu said...

aduh aduh aduuhh..

Mana aci ni pakatan nih!

*sedih lak tgk gamba kenanagn bali ni...teringat koleksi gamba balli yg ing dgn kamera tu.. Ada gamba ngn apek,dafi, fafau oooo masa kat bali.. Huhu rugi... Kulit dafi amat gebu owh!

CuTeMiUt78 said...

bestnya viona.. insyllah klu ada rezeki kita pun akan kesana la..verangan dulu erk

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!