Header

Monday, December 29, 2008

PROMOSI - Etiqa Takaful FREE !!


Ok geng... Korang dah ada premium insuran?

Berminat nak amik plan takaful etiqa?

Member aku kata agensi dia ni tgh wat promotion utk pemegang DIPLOMA & IJAZAH, bole apply utk perlindungan takaful secara FREE selama setahun....

Klu korang serius, bukan setakat bole dpt premium rm1k free setahun, but korang leh dpt komisen lagik...
Berminat? Sila email kepada prebetsabu@yahoo.com
Camna?

5 Comments Uols:

MasNurin said...

aku amik prudential baru jer bertukar dari mcis zurich.

fq88 said...

da join da pn etiqa ni...
huhu...
ok gak la...
undr fmly..

zino said...

dah lama joint etiga ni.. hehe

tuberose78 said...

aik.. juai insuran plak dah...?

prebetsabu said...

ish.. mana ada kitorang jual insurans... tolong kawan u nak promote kaedah terbaru agensi dia...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!