Header

Monday, December 22, 2008

Riding Helmet Idaman Hati

Shantekkkkk kan helmet ijau ni???


Uols cun tak helmet hijau kat atas tuh
?????

Shantekkkk kan..kan...Aku berkenan sgt ngan design dia pastu ditambah lak ngan kaler hijau tuh...lagi ler bertambah² aku jatuh chenta ngan itu helmet. Even hijau dia tuh hijau yg ala² jer but i likeeeee!!!!!

Yerla uols bukan senang tau nak carik yg color hijau camni. Satu dlm seratus agaknye...yg lenlain tuh aku tgk sumenye color² yg biasa² jer cam color hitam banyak ler, grey, blue black...hijau nih satu yor yg aku jumpe sabtu tuh.

Kan syok kalu aku dpt pkai nih sambil tunggang kuda sure aku akan jadi ala² mrs. zoro gitu.....ahakss.

but...for the time being aku hanya bermimpi jer lah nak tunggang kuda ngan helmet nih coz see regenye.......ahkak masviona ko tak mampu lagi nak beli nih dikkk....abg prebetsabu pun xnak sponser ahkak lak tuh......ahaksss.


RM1800 utk satu helmet nih.....aku bayar yuran utk register class pun xde lah semahal ini.


Xperla kalu gini mahalnye ahkak pun xnak ler membodek abg prebetsabu ko tuh. Baik ler ahkak ko nih membodek duit sebanyak tuh ajak prebetsabu candle light dinner ngan ahkak kek hotel 5 stars nu haaa.... sempena buffday ahkak yang akan tiba tak lama lagi....B 1/1 nih xlama lagi dah ni....Adakah v akan sambut buffday sorang diri????ohhh tidak...sob..sob.

So biorkan ahkak masviona ko nih berangan jer lah dulu ye....berangan tuh kan free lagi satu klu kita nak jadi kenyataan kita nak kena berangan dulu..pasang impian n angan² dulu...jgn angan² mat jenin sudah.
Camna?

7 Comments Uols:

@t00neY r00neY® said...

erk??ngape mahai benor??selamat sgt ke?

tuberose78 said...

mak aaaiiii.. mahal nyooo!!!
macam2 lagi boleh dapat ngan rege mcm tu!!!
sabo jer la deknon oiii..

ei_da.. said...

kita peminat hijau rupanya.... heheehhe

masviona said...

@tooney rooney:
entah ler......sbb ia direka khas kot...utk tunggang kuda nih

tuberose:
mmg ler mcm2 benda lain lagi leh buat ngan duit tuh...baik kumpul lagi sket n gi honeymoon lagi kat bali...syok oooo

eida:
eida pun suka hijau gak ke?sama ler kite mmg dari dulu hijau sentiasa dihati ini...eceh

CuTeMiUt78 said...

oh..oh.. mahainya satu helmet.. mau dekat 2k.. aduss... oh tak pe.. verangan dulu ya.. mana tau.. blh dpt helmet cenggitu ngan harga yg lebih murah..

CuTeMiUt78 said...

oh.. 1/1 besday viona ya.. so prebetsabu.. apa hadiah utk viona thn dpn..

janda baik ranch said...

Ada yang murah dan certified...pergi cek kat jedai Dr. Alma, Ampang Plaza, sebelah hotel flamingo

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!