Header

Wednesday, December 17, 2008

Sekitar Majlis Marlia

Tetiba aku terasa mcm dah lama tak join viona update blog kegemaran dia nih....

bukan takmo update..
tp aku takde idea sgt lak lately...

ahahahhaha.. alasan je sume tuh...
klu viona baca n3 ni, sure dia dah terjerit2 (dalam hati la..)

"Eleh.. B tu skrg sebok dok godek gambar2 n kamera dia je klu ada masa free... bukan nak irau kat blog v ni dah.."

kahkahkah.. betul tak v?

a'a mmg aku klu ada masa free, dok mengodek pasal kamera je..
dok browse itu ini pasal fotografi je keje aku lately.. hahaha...

takpe la..
di kesempatan ni, meh aku kasik sikit2 update pasal majlis perkahwinan sepupu aku sabtu ahad aritu..
aku tepek sini sikit2 je gamba..
yg lain, eksklusif utk sepupu aku tu punya kenangan2.. (weh korang org pertama tau yg tgk gamba ni.. sepupu aku tu pon tak tgk walau sekeping lagi time n3 ni publish!)



pengantin pompuan yg mekap sambil menangis.. kahkahkah.. taklah.. mata dia sensitip.. cepat berair.....

pose getek plak...........

avin damia dah start panjat2 pelamin..

keberangkatan tiba Masviona & Damia - The Star Of Masviona.com!

Saya pengantin pompuan, Marlia..

yang pegang kamera tu la photografer official majlis tu.. kan aku dah kata, aku tempelan suke2 je...


damia pon nak join makcik2 dia isik bunga telur (err.. panggil bunga telur lagi ke even dah ganti telur ngn tuala kecik?)

main plak ngn dua pupu kat atas pelamin.. haiya.. jgn sampai roboh nnti tau!!!

muka serius viona n damia........

sempat lagi manja2 ngn viona... damia jeling mcm jeles je bonda suap nasik kat walid? kahkahkah..

4 org makcik tekun potong bahan masakan... kenduri ni gotong royong sesama sedara.. tak panggil catering.. best & meriah!

pak anjang tgh kacau apa ntah..........

mama & abah pun tungkus lumus jugak...


signboard jalan tak pacak lagi... pagi nak kenduri baru nak pacak kot..? teringat lagi.. biasanya aku la tukang pacak signboard time kenduri kakak2 aku.. huhuhu

peace no war......hihihiih...

pengantin pun nak peace2 gak.. malam sebelum hari kenduri........



sepatutnya gambar2 ni aku publish kat prebetsabu-lens.blogspot ...
tp khas utk masviona.com, aku publish kat sini je...
huhuuhuh..

viona, i love u... (tetiba je kan?)
Camna?

11 Comments Uols:

Ada Ayrissa said...

canteknya pengantin..

ArELeEz said...

hmm.. panggil 'bunga tuala' kot! hiks..

masviona said...

Ada ayrissa:
Pengantin je ker yg cantik...ahaksss...gurau senda ngan ada xper...xmalu

dah tuh camne ler masviona nak nmpk cantik sbb byk muka selenge jer yg prebetsabu publish nih...uwaaaaa.....hahaha

prebetsabu said...

ada: org kata, muka pengantin pompuan ni ala2 muka sazzy falak!!

areleez: huhuuh.. bunga tuala...

masviona: biasanya si viona ni mmg camni.. klu part diri sendiri je, sure selalu yg negatif je.. dah berbuih dah mulut bila kita kata cantek, dia kata diri dia huduss... kita kata dia tak gemuk, dia sebok kata dia gemok... adooiii...

*SiRibenMerah said...

wahhh.. ada update psl kawen2.. hehehe..
nape ada byk2 blog neh?? cuba explain sket...=P~

prebetsabu said...

siribenmerah:-
masviona.com - blog diari idop masviona & family

prebetsabu-lens.blogspot - photo blog... showcase gambar2 typografi..

prebetsabu.blogspot - blog teknikal.. tp dah dorman lama sbb tak dan nak wat artikel n tutorial...

syanis said...

terkejut tgk gambo memula... ingat pelakon tu apa nama eh... tp bila ingt dieer dah kawen... scrroolll kebawah lagi... muka dah lain sket... hihihi...

muka dier mcm pelakon tu la

prebetsabu said...

syanis - macam sazzy falak kan? bekas pengacara beat tv n skrg mengacara ria sentral.. huhuhu

Nurmala said...

ada iras2 sazzy falak la.. ingat sazzy kawin kali ke-2..ekekeke

prebetsabu said...

nurmala: ish.. jgn wat gossip camtuh!!


huhuh...

tp mmg dari dulu lagi muka dia mmg kitorang tgk iras sazzy!

tuberose78 said...

uiihh.. mmg meriah betol majlis kawen si marlia ni!

iras sazzy falak?? huhuhu..
kalau dia dapek tahu.. mau kembang buntut ngan idong skali!! kakaka...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!