Header

Friday, December 05, 2008

Selamat Hari Raya Aidiladha

Fuhhh...lega sungguh rasanya hatiku ini.

itu senyuman kucing tuler...klu masviona idak ler senyum smpai camtu sekali kot...ahakss

Saya sudah settlekn kerja² opis saya... (now my workload kat opis nih sudah increase ler coz...uhuks..... saya kena menanggung kerja yg xde kaitan langsung ngan my post n also my bidang kepakaran...sob..sob)...but i take sume ni as a challenge.....anggap ia sbg cabaran dlm kerjaya saya. Itu baruler dinamakan multitasking rite?......

dan sekarang saya dpt rasakan n nikmati apa itu rasa kepuasan (ooohhh syoknye..:) ).....bestnye kalau dpt rasa camni selalu. Uols try imagine jerla... uols dpt rasakan perasaan yg hepi n puas kerana dpt settlekn satu kerja or tugasan yg kengkononnya susah n berat ler utk uols settlekn....mesti hepi kan...:)..mcm tu ler yg saya rasa skrang nih.

Makanya dptler saya cuti dan menyambut Hari Raya Aidiladha yg bakal menjelma isnin nih ngan penuh kegembiraan n kepuasaan...:). Jadi dgn ini saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Korban pada sume readers blog masviona.com ini dgn harapan uols juga dpt menyambut hari baik ini dengan penuh keceriaan sambil tuh saya nak tinggalkan uols dgn satu persoalan.....leh tak nih???......"Sudahkan anda berkorban???????"......renung²kan dan selamat beramal...ahakss...xdelah uols soklan memain jer tuh...:)

Camna?

10 Comments Uols:

SiS-lin said...

'selamat hari raya idul-adha bt mas sekeluarga...dr sis lin sekeluarga..

tuberose78 said...

salam aidiladha dari kami sekeluarga..
balik pj tak?

mummy Darin said...

me paling takut bila nak cuti panjang, coz time tulah macam - macam masalah timbul.. masa kat opis takdelah plak problem.. hhmmm

mummy Darin said...

selamat hari raya Aidiladha.. raya di mana yek??

mummy Darin said...

entry lepas u all ada cerita pasal maid kan.. amik agen kat mana yek? berapa bayar and brp gaji skang?

theconfused said...

paham2.. rasa mcm at the top of the world.. :)

salam eid.. :)

azie(mama auni& erin) said...

Selamat hari raya u too

prebetsabu said...

to all, thanks 4 d hari raya wishes... Wish u all semoga mgambil iktibar sempena peristiwa korban..

Jom menyimpan n tanam niat utk haji!

prebetsabu said...

raya aji ni kami beraya d pj..

Bab maid, aku serahkn pd viona utk explain..

[S]itie [B]Um [B]Um said...

camat ari raya aji!!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!