Header

Wednesday, December 17, 2008

Soorrry Geng!!


Weh..

aku baru terperasan...

winner utk peraduan
Pecah Otak masih aku tak announce lagi!!!

Pang prang praannngggg atas pala aku sikit..!


Sori aa...

Contest tu telah tamat 1 Disember lepas..

sume sekali ada 36 komen...


bg aku masa utk review balik sume idea2 bernas tu ek......

pastu nnti kitorang announce winner...


TUNGGU lagi.................... huhuuhh



*hadiahnye berupa something yg viona beli dari Bali aritu.. rugi la korang yg tak try Pecah Otak aritu.. hahahaha..
Camna?

4 Comments Uols:

aDuKa said...

hoho.. sape ek pemenang nye? tunggu.. :-?

tuberose78 said...

fuuuhhh... tak per tak per..
kalu akak xmenang pon tak der ler terkilan sgt sbb dah dapek buah tgn dari bali ari tuuu.. hehehe.. tapi kalau menang lagi suker!! 1st time masuk contest online and menang tuuuu!! wawawaaaa...

prebetsabu said...

tuberose: unsur2 simpati tidak mempengaruhi pemikiran panel masviona.com!

Kahkahkah

CuTeMiUt78 said...

emm.. sapa ler pemenang kali ni.. tak sabar nak tau ni

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!