Header

Monday, December 22, 2008

UPM Sentiasa di Hatiku.

ni bukan prebetsabu ok!!!! ni student lain

Sabtu lepas kan weols ada kelas horse riding lagi. Lepas dah habis kelas tuh, tetiba jer terasa cam nak mengimbas kenangan dedolu kan.

Dah alang² dok kat sini, so sesajer jer lah weols pusing² nak wat lawatan tapak kat dlm UPM tuh. Best tau mengimbas kenangan lama nih. Kejap² senyum kejap² gelak weols dlm krete tuh sampai radio pun tak on. Sampai jer satu tempat yg ada "sesuatu" tuh masing² senyum sendiri pastu aku tanya prebetsabu nape senyum, prebetsabu lak tanya nape lak aku tersenyum...huhuh.

Lalu kat depan fakulti Sains Komputer dan Teknologi Maklumat lagi lah banyak kenangan manisnya. Sungguhpun kenangan masa bercinta weols tak banyak sangat di UPM nih (padahal dedua study UPM nih...same course n same class lagi tuh)...but ada lah jugak. Weols kan start couple masa aku tgh bertarung ngan final exam for final year. Org lain dok berperang ngan buku aku berperang ngan hati n perasaan lak.

Uols leh imagine tak belajar dlm satu class selama 3 tahun leh dikatakan hari² bersua muka but akhir tahun ke-3 baru ler start bertego sapa...pastu bertego sapa xsampai berapa lama weols terus bercouple...ahaksss.

Aku tersemyum simpul bila prebetsabu tunjuk satu tempat parking kat depan fakulti weols. Tempat tuh ler dia selalu tunggu aku lepas habis class. Lepas dah couple baru ler sedar rupa² selama nih mamat nih selalu dok bertenggek kat tempat parking tuh nak tunggu aku rupannye. Memula prasan dia just tunggu jer, pastu perasan lak moto dia mesti park dekat² ngan moto aku...kebetulan ke apa???rupa² nye mmg dia sengaja jer.

Ooowhhh...kalu aku nak stori mori bab kenangan manis weols kat UPM nih sehari pun blom tentu habis lagi kan...so baik ler kita layan picca jer....jom layan.


eceh.....tunjuk aksi manja sket

masa student dulu xde pun gambar kat sini

prebetsabu budget macho lah tuh

bila photographer beraksi sebagai model.....lagi over dari model ko...ahakss


Kalu nak layan lebih banyak lagi terjah blog prebetsabu ok.

Lepas dah meronda mengimbas kenangan lama nih. Tetiba jer cam teringin nak gi rikki² helmet n pants utk class horse riding nih kat ******* coz dgr org kata kat sana byk brng n harga pun reasonable. So weols pun bergegas ler ke ******* utk windows shopping barang² menunggang kuda.


*prebetsabu telah mengedit post ni.. reason: nama tpt kitorang gi shopping brg2 ekuin ni aku dah censored kan.. sakit hati punya pasal...

Camna?

3 Comments Uols:

lily lotus said...

hik hikk..sweetlah korg dua ni

tuberose78 said...

pas dah shopping brg kuda, kena la bela kuda plak... ahakss..

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. kenangan yg tak mungkin dilupakan kan viona.. heh..heh..heh.. memang romantika d amor betul la korang ni

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!