Header

Friday, January 09, 2009

Aksi Corner Baring

tu diaaa.....pulas sekuat hati tuh...tak henggat!!!!

Weols skrang nih klu bawak avin damia merendek kat shopping mall mana² kan tak terkejar rasanya dah kemain lasak lagi dia, bukannya mau kita dukung dia nak lepas jalan sendiri. Kalu kita lepas lak entah kemana hala dia nak gi...adoyaiii....tekanan sungguh kalu tak dilepas lak meronta² menangis...tak pun majuk....klu kena hangin senggugut kus² dia dtg bergolek kat atas lantai tuh tau....ikut pangai sapa entah....uhuksss.

Pastu lagi satu pantang dia kalu tgk kat shopping mall tuh ada toys yg leh gerak² tuh ler...alah yg kena masukkan token pastu dia gerak² sendrik tuh...haaaa klu jumpe bendalah tuh...habis lerrr....kita ajak balik pun dah tak heran dah....bahkan dlm hati dia tuh cam nak kata.....xperla kalu bonda n walid nak balik dulu..balik ler dulu........lebih kurang gitu ler gayanya.

Tak terkepong dah kita...dia lagi banyak energy nye...entah dr mana dtg tenaga tuh pun tak tau ler. Ni video aksi corner baring dia nih aku sempat amik pun sbb walid dia ada sekali klu kita sorang jer nak handle dia jgn harap ler....tak termampu...but video nih pun aku record time dia dah lepas klimaks dah....tp still havoc gak ler...jom layan





video


Camna?

4 Comments Uols:

Ms.Lilies said...

hahaha...teringat masa syira kecik2..jumpa je benda ni mesti dia nak naik walaupun dia gayat

Ada Ayrissa said...

hehehhe...ader talent jd pemandu wanita F1 pertama dunia.. ;)

CuTeMiUt78 said...

memang geng ngan mirul le damia ni.. sama je

tuberose78 said...

kekadang weols akan carik jalan lain dari mende alah tu.. hehehe... kekononnye xnak bagi kids nampak ler... tapi selalunya tempat yg derang letak tu mmg strategik.. for sure nampak punyer!!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!