Header

Wednesday, January 07, 2009

Avin Damia Agogo!!!!!

ni picca yg aku snap masa kat tempat kejadian...2weeks ago kot


Ahaksss....seriyes avin damia suke giler melaram ngan speck bulat bunga² nih. Speck nih dia dpt masa gi besday bash anak Kak Hana, ex-opismate aku dulu.

Aku simpan speck dia tuh kat dlm dashboard kete so asal dia nampak jer mesti nak amik pakai..ahaksss....kelakar ok!!!. Bila dah pakai tuh kepala mendonggak jer...adoyaiii tak tahan aku menahan perut nak tergelak tgk kelaku dia.

see!!!...dah mcm penyanyi agogo dah aku tgk nih...siap dipimpin oleh bodyguard lagi tuh (prebetsabu ler tuh)

Yg xleh nak tahan tuh dah pkai speck tuh bila kita soh joget jer.....cepat jer dia wat aksi² goyang gerudi dia tuh....kerakar giler ok. Oh skrang ni aku noticed dia nye step lagi power ok siap ada aksi tgn² lagi...dulu montot n peha jer kan..skrang dah lagi advance dah...ahakss.


ni pun besday gift gak...jam tgn barney...cute sgt

Selain drp dpt speck tuh byk gak ler benda lain yg salah satunye yg kat atas nih...jam tgn bebudak barney punye..nasib ler yg ni aku simpan sesiap kalu idak haru ngan jam² nih pun dia nak melaram sekali kan......adoyaiii anak² zaman sekarang...ihikss.
Camna?

6 Comments Uols:

JIVEBUMZ said...

alolo tomeinye dia..hehe nampak ke bila pakai spek tu Avin damia?? ehee

chUNk said...

hehe..cute nye..xsabar nk tgk aksi goyang baru... :-)

masviona said...

jivebumz:
rasanya tak nmpk tuh...sebab tuh jalan nk kena pimpin...ahakss

chunk:
skrang nih pinggang dia dah makin lembut...ahakss

Ada Ayrissa said...

wah...fesyen thn baru ke damia?hehehhe

tuberose78 said...

go go.. a go go.. damia!! hehehe..

Kaseh said...

haha mg kiut... nak pulak dia pakai yg fancy2 ni eh..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!