Header

Tuesday, January 13, 2009

Avin Damia New Look

elok jer anak dara nih tadah kepala dia...dian jer

alter fringe kasi sama...:)

trim sket blakang tuh

ok dah siap...skrang sesi utk sikat rambut kemas²

Dah alang² masuk kedai gunting utk trim rambut prebetsabu tu kan, aku trus ler tanyakan psl rambut avin damia tuh, eh ker klu nak alter kan. Pastu mamak tuh pun mcm terperanjat nape sampai jadi camtuh.....hahaha.

Dia siap ckp ler....lenkali kalu jgn ler itu kasi gunting sendirik nnti saya tarak keje lagi...ayoyo. Pastu siap tanya lagi aku ke sapa yg guntingkan rambut tuh...ahaksss. Bila aku jawab nenek dia...siap tanya lagi apa itu nenek??? Aku ckp grandmother baru paham...oo...itu "pati"...iyerla mamak oooi...ahakss

Anak dara tuh diam jer bila mamak tuh dok kerjakan rambut dia.....anak dara aku tuh mmg suke bab2 dihias² n di make over kan nih...hehehehe..dasar femfuan sejati sungguh la weiii.

Tak banyak sangat yg mamak tuh dpt buat coz avin punya fringe tuh dah terlalu pendek utk di alter ditambah lak ngan sideburn yg dah di takok oleh aku sendrik...ayoyo geleng kepala mamak tuh.

So tarrraaaaa!!! ni ler dia hasilnye...ok ler compared ngan before kan yg dah ala² temenggong jugah tuh.....hahahaa. Senang ler sket mata n jiwa aku melihatnya takde ler sakit sgt hati aku nih.

oklah kan...cantik ler sket

Mamak tuh charge rm2 jer pun utk alter tuh...murah jer kan. Rambut prebetsabu lak dia charge rm8 jer...so total rm10...murah gilos kan.


Camna?

6 Comments Uols:

atty's said...

baru le cun..lenkali gi kat mamak bila nak gunting..rambut avin..

nURmALa mAZLan said...

kak, dia diam ek org nak potong rambut dia..sesetgh budak kan menangis takut

Ms.Lilies said...

hihihi...baik je dia time kena gunting rambut..

prebetsabu said...

bestt ooo mamak tu ada PR skill ngn bebudak...

pandai dia amik hati budak tau..

"Cermin tengok..." kata mamak tu sambil tunjuk2 kat cermin n sengih2.. nak soh damia pandang depan..

"bawah tengok" kata mamak tu sambil sikat dia ketuk2 kat kusyen kerusi tarik perhatian damia soh tunduk.. hahahahaha...

tp tu la damia mmg suke bersolek n berayu2.. huahuahua.. ikut sapa tuu...

masviona said...

atty:
ahaksss...kasi mamk jer ye

nurmala:
haah..dia diam elok jer....behave jer...klakar tgk

CuTeMiUt78 said...

wah.. sudah berubah muka damia ya.. ok ler.. still cute.. sib baik dia duk diam.. klu tak, tak tahu ler jd apa plak

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!