Header

Monday, January 05, 2009

Bonia Limited Edition..


cun gilak!!!!!

masa aku g hunting utk hadiah viona, kat kedai tu ada jual jam ni..
terliur lak aku tgk jam ni..

brand Bonia..
yg ni limited edition punya..
just ada 99 unit je dalam dunia ni...

berbatu kan pure diamond as dia punya nombor...
keliling dia gold plated..

nampak maskulin n korporat..
set dia mai skali ngn cufflink...

leleh siot airliur ni..
jam tgn aku pon dah +-5tahun tak bertukar..
haa.. serius beb.. 5thn!
beli time student2 dulu hasil duit aku ngaja kat lab as Demonstrator..
huhuhu...
dah mmg prinsip aku n viona, alang2 beli, baik beli yg elok terus kan..
aku perabis +-rm400 utk jam tu..
huuhh.. time tu rm400 tu besorr beb nilainye utk student...
tp alhamdulillah.. smpai skrg jam tu masih berfungsi ngn amat cemerlang..
seingat aku, just 1kali je aku pi tukar bateri dia..

hmm.. bulan 5 ni arijadi b lak kan v?
huhuuh


*jgn mimpi la nak beli jam Bonia tu.. nak tau harga dia? rm6699.00 sahaja! wallaaauuueehh.. tp mana tau kot2 viona nak jugak belikan aku kan kan kan? huuhuh..
Camna?

7 Comments Uols:

DYLA said...

ayoo mahalnya . hampir2 7K...? dasat2.... mcm2 boleh beli benda lain

MasNurin said...

aku ni tak reti pakai jam tangan. Tiap kali pakai mesti rosak atau ilang sudahnya memang tak ado lah.

prebetsabu said...

DYLA: tu la aku terbeliak bijk mata bila dorang cakap rege dia rm6k++.. aku agak2 dalam 1k++ je.. tp tu la.. dah kata ber diamond bagai.. agak2 la... uhuhuh

masnurin: ke ko dah expert pakai jam matahari je.. huuhu tgk bayang je dah leh tau kol bape.. haha

iena hamdi said...

amboi.. demand tinggi!!

Yatie said...

bleh dpt 16 jam yg sama ko beli masa student tuh .. hiksss ..

prebetsabu said...

iena: kekadang tu kita kene set nk dptkn smthng yg luarbiasa barulah diri d motivasi utk bergerak ke arah tu..hihihihi..

Yatie: wahh pakar math...baik simpan duit tu wat g bercuti..kan kan

tuberose78 said...

rasa nyer tak payah beli yg tu pon tak per..
cam pompuan la plak.. ada berlian blink** gitu.. pastu ada emas..

errmm... mcm xsesuai sgt kutt...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!