Header

Friday, January 23, 2009

CALLING Warga Bandar Baru Bangi

Ada tak sesiapa reader mv.com ni yg duduk bangi, sg merab, kg abu bakar baginda or sekitarnya?

sebenarnya, aku nak promote 1 web portal n forum komuniti utk warga2 situ..
dah lama sbenarnya aku join n aktif sana.. baru terpikir nak bgtau kat korang sume.. huhuuh

byk perbincangan aktiviti & perkembangan semasa mengikut zon/seksyen dibincangkan kat sana...
pendek kata, 1 komuniti lengkap la utk penduduk bangi..

so apalagi.. yg mana terlibat tu, jgn segan silu utk join!

Bangi Online - Komuniti Maya



*mawi pon akan jadi org bangi tau... hahahaha


Camna?

6 Comments Uols:

ciarexoxo (^_^)v said...

warga putrajaya bleh x? ;)

KM said...

warga Penang xleh join ke? hehehehe

prebetsabu said...

nakal ek kome berdua ni........

tp klu nak join utk tau apa perkembangan warga bangi pon, apa salahnya tak kesah kome duduk putrajaya ke penang ke waima london pon leh je...

web kan borderless

tuberose78 said...

kalau bandar bukit mahkota, bangi camner plak..? tapi poskod kajang? sempadan nilai..? ayoyooo...
fenin.. laa..

chUNk said...

kak mas : jom ar hangout..rindu rase kat Avin Damia..

~ Nana ~ said...

hola...wah..adakah anda ini moderator nye...my hsband slalu lepak kat bangi on9...xchange link ye.....haha

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!