Header

Thursday, January 22, 2009

Candid Syndrom.....kah???

Ni ler dia penangan org bila dah terkena sindrom giler camera or lebih tepat lagi giler DSLR....pantang ada peluang sket xde model yg nak tolong posing utk dia lepaskan gian amik gambar candid pun jadi ler....xde DSLR pun xperler janji camera henpon ada.....camera gak kan.

Hobi terbaru prebetsabu (rasanya sumer org pun dah tau..readers yg dah lama ngan mv.com nih ler....readers baru tuh...baru tau lah ko...hahaha..ayat aku mcm mamak kat kedai mamak je kan...ahakss)...baru tuh idak ler baru but kiranya hobi dia yg ter latest ler (eh bukan sama ke???)....uols pahamkan betul² ayat tuh ye...lain ler maksud dia.

Aku tgh syok dok menyopping stock barang basah utk rumah (dah agak lama umah tuh xlengkap brng basahnye...dah tuh asyik mkn luar jer) boleh pulak dia gi curik² amik gambar aku ngan henpon...nasib baik ler cantik gak....angle gambar pun cantik muka aku pun ok.....kiranya masih ayu n cun ler even tak sempat nak posing pun....ayat riak lak aku ter"type" kat sini...maaf kan saya jer...saje nak upp kan diri sendrik...kwangx

ni aku tgh pilih cili ke sayur sebelah dia ek????hilang ingatan jap


yg nih konfem aku tgh pilih cauliflower....i like sayur nih!!!

Cauliflower ni wat sup pun sedap, tumis biasa pun sedap...boh dlm tom yam lagi ler terangkat....but tuh sume if org yg pndai masak ler yg masak if org yg tak pandai still xsedap gak jadinya...hiksss.

pilih ikan bawal.....prebetsabu like!!!

Time nih dah tak candid dah ler aku dah perasan yg prebetsabu dok snappy picca aku terus aku berangan jadi model lah.....itu sudah semestinye kan.

muka baru bangun tdo still nmpk w/pun dah mandi...hehehe

Pastu dah puas snappy sana sini....dia snappy lak picca dia sendri. Memang dah kena mandrom ngan DSLR agaknye prebetsabu nih.Iyelah sampai sanggup nak jadi part time photog tuh....siap nak wat bisnes tuh.....aku layankan ajer ler dah hobi dia kan. Tak dapat DSLR (klu ler dia bawak DSLR dia tuh konfem lagi byk hasil tembakan dia kan) camera henpon pun jadik ler


Author's note: Ada gak org tuh pun mcm dah terkena jangkitan demam DSLR nih sampai malam termimpi²...dah 2-3 mlm lak tuh mimpinye...siang terigau² agaknye tuh. Beli jerla nas ooiii if dah berkenan tuh, jadikan gift utk diri sendrik...hehehe.



Camna?

7 Comments Uols:

tuberose78 said...

wa cakap lu.. taking photography ni mmg ada semacam addicted tau!

once dah in to it.. mmg akan nak lagi dah lagi.. dan lagi...

bessttttt!!

atty's said...

besh..snap2 gambo..lagi kalo kamera canggih

prebetsabu said...

ohhhh.. n3 sesi ngumpat prebetsabu nampaknya di sini yaaaaaaaa

tuberose: gilak aaahh.. mmg berhantu la kamera2 ni.. gian mian...

atty: kamera canggih hasilnya maybe leh dpt gamba cun meletop.. kamera tak canggih pon leh dpt gambar baik... memana pon, dpt gak amik gambarr.. tu motip utama kan kan kan

masviona said...

to all:
iye2 kita betolkan ajer ler...ahaksss

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. sib baik tak dibawa skali DSLR tu.. klu tak.. habis semua market dia nak snap..

Nas said...

apsal name kawe duk kat last tu?? muahahaha..

sue-ana said...

jelitanyaaaa........gmbr cili2 tu.hahahaha

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!