Header

Wednesday, January 07, 2009

Coolpix Travel KIt


Sekarang nih bila aku perlu travel lagi, xyah dah berserabut nak pk or carik dlm checklist apa lagi barang yg tertggl or terlupa nak bawak exspecially barang² kecil n remeh temeh mcm charger phone ke, charger camera ke or apa² cable yg patut (dah nama blogger tuh pempaham jer la kan apa gunanye cable tuh).

Itu ler slh satu sbb nape masviona lagi suka n selesa nk snappy² pkai phone jer if semata² nk wat n3 utk update blog senang maar!!! leh sent pkai itu gigi biru saja maar (bluetooth) xyah nak pkai cable² dah.

Ok² berbalik pd stori kat atas nun kan...travel kit tuh weols dpt masa prebetsabu perabih duit memborong brng² flash n segala mcm mak nenek ler utk dslr dia tuh...so weols dpt nih sbg free gift ler kiranya......dah tuh memborong hmpr rm900 ko xkan ler xde free gift kot kan.

so ni ler dia hasilnya..kemas n senang kan???

Nampak ler bersistematik sket kan...ahaksss. Next time nak carik pun senang kan xdelah teragak² lagi simpan kat bag mana ye..kat bahagian mana ek???..haaaa gitu...cantik n cun lagi...chill!!!!
Camna?

3 Comments Uols:

DYLA said...

pasni mesti byk gmbr cantek2 ni...

atty's said...

leh update selalu lepas nie

tuberose78 said...

waaa... menarik gak beg dia!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!