Header


Jangan ketinggalan untuk melawati photo blog kami di prebetsabu-lens.blogspot dan juga sembang-sembang teknikal di prebetsabu.blogspot

Wednesday, January 07, 2009

Coolpix Travel KIt


Sekarang nih bila aku perlu travel lagi, xyah dah berserabut nak pk or carik dlm checklist apa lagi barang yg tertggl or terlupa nak bawak exspecially barang² kecil n remeh temeh mcm charger phone ke, charger camera ke or apa² cable yg patut (dah nama blogger tuh pempaham jer la kan apa gunanye cable tuh).

Itu ler slh satu sbb nape masviona lagi suka n selesa nk snappy² pkai phone jer if semata² nk wat n3 utk update blog senang maar!!! leh sent pkai itu gigi biru saja maar (bluetooth) xyah nak pkai cable² dah.

Ok² berbalik pd stori kat atas nun kan...travel kit tuh weols dpt masa prebetsabu perabih duit memborong brng² flash n segala mcm mak nenek ler utk dslr dia tuh...so weols dpt nih sbg free gift ler kiranya......dah tuh memborong hmpr rm900 ko xkan ler xde free gift kot kan.

so ni ler dia hasilnya..kemas n senang kan???

Nampak ler bersistematik sket kan...ahaksss. Next time nak carik pun senang kan xdelah teragak² lagi simpan kat bag mana ye..kat bahagian mana ek???..haaaa gitu...cantik n cun lagi...chill!!!!

3 Comments Uols:

DYLA said...

pasni mesti byk gmbr cantek2 ni...

atty's said...

leh update selalu lepas nie

tuberose78 said...

waaa... menarik gak beg dia!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Enjoy your reading and Thank you for visiting www.masviona.com...mmuaahhhhh......XOXO!

Disclaimer

Blog ini adalah sbg laman peribadi.

Dgn melayari blog ini, adalah dgn ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawap terhadap segala kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan.

Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sbg kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

************************************

Penulis juga ingin memaklumkan bahawa kerja² menulis entri ataupun isi kandungan blog ini kebanyakkannya adalah dilakukan waktu malam hari dan di auto publish (cetak automatik) pada masa yg telah ditetapkan oleh penulis sendiri dan bukannya dilakukan pada masa waktu bekerja.