Header

Monday, January 19, 2009

Damia dah dapat!

Aritu kitorang merendek ngn Geng Sewel (Nas, Bob & Chunk) kat alamanda...
Dorang nak belanja makan Kenny Rogers....

apalagii..
time tu aku ada deal ngn client pasal photoshoot kat bangi...
tetiba viona sms aku kata Geng Sewel nak ajak makan...
berdesup aku close deal cecepat...
terus shoot balik umah fetch viona n damia...

seperti biasa, klu lepak ngn dorang membuatkan aku rasa diri aku ni kembali muda..
hahahaha...
enjoy, hepi n selamba je ngn dorang...

tp kiranya aritu aku jd bahan stok gelak je kat Nas n Bob..
tah nape lak aku punya otak tak ligat tak kenekan dorang balik..

takpe.. ada lori ada bas........ kan kan kan..

si Nas n Bob berjalan dgn penuh hati2 sbb dorang pakai sandal baru.. hahahahha...
simple, clean n nice design (ayat bodek je ni.. kahkahkah)

lps makan2 tu kitorang jalan2 la window shopping..
teringat yg Damia pun dah lama tak beli kasut utk dia..
kaki dia pun dah besar.. sian lak dia..
kang pakai kasut kecik, tapak kaki terbantut lak.. huuhuh

so beli la sandal utk dia gak..
as usual, viona dah terbekenan kat sandal ijau..
tp takde size..
so amik la yg pink..
lgpon feminin la sikit anak dara tu kan..

layan..................

ni la dia sandal si anak dara cute tu.. Damia.. sorry takde amik gamba closeup....


ni lak sandal baru si Bob & Nas.... kaki siapa la agaknya yg berbulu kerinting tu.. wakakakkaak
Camna?

11 Comments Uols:

Nas said...

ish.. bob, pasni pegi buat rebonding bulu kaki tu.. muahahaha.. ape ni bulu kaki kerinting.. tak senonoh.. =P nasib baik aku pakai seluar panjang.. hahahaha..

chUNk said...

Nas, bukan bob ke yg pakai sluar panjang???hmmm...

musykil2...

CuTeMiUt78 said...

hah..hah..hah.. kena gi buat teknik rebonding ni..

prebetsabu said...

Nas: pandai nooo hang ni tektik menuding jari kat org.....


chunk: tu la dan2 tukar jd suar pjg lak dia..

cutemiut: ada ke salon sanggup nak watkan rebonding tu.. hahaha...ngeri

Mr.Bob said...

kate name aku bob kot... mesti la kaki aku besau...dh name pon uncle sau..hihihii.. bulu kaki aku lurus baik jer k,.. hahahhaha

prebetsabu : yang hang p amik gambo kaki ape kes..hihihi.. tau la kami bru beli sandle baru..ahaakahaakk..

atty's said...

cute je damia..ngn new sandal

cendawanintim said...

cute damia ngan sandal baru!

tuberose78 said...

pink kaler la plak... xkan asyik ijau jer... hehehe..

zino said...

nak tayang sandal ke kaki ni hehe

mummy Darin said...

Darin nak jugak.. boleh?

prebetsabu said...

zino: tayang sandal di kaki.. baru beli terus pakai tuuu dorang ni..

mummy darin: darin klu nak kene bg upah kiss kiss kat aunty viona n uncle prebet! huhuh

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!