Header

Monday, January 12, 2009

Fotopages Prebetsabu





huhuhu.. ramai gak yg tertarik yg hasil family outdoor portraiture yg aku snap tu ek..

ramai yg mintak nak tgk full semua collection..

wallauweehhh!! full sume ada 400++ gambar!!
camna korang nak tgk sume... ?

ada beberapa keping yg aku secara rawak pilih utk masuk ke dalam fotopages aku...
so korang pi la terjah sana lak... huhuhuh..

sini : Visualise The Unseen - http://prebetsabu.fotopages.com/

silalah kritik n komen...

nak set kan sesi photoshoot korang ? boleeeeeeeeeee.... contact aku n kita sembang2..
Camna?

13 Comments Uols:

perantau.timur.tengah said...

mas, aku suke gambarlast tuh,.,. ala2 iklan syampoo jer.. cun gambarnye.. ko pusing2 sambil pegang anak ko.. hehe tabik spring la kat prebet

@t00neY r00neY® said...

nice nice nice!!!

masviona said...

perantau.timur.tengah:
hehhehe...tq azral....saya pun suka yg tuh gak

@tooney rooney:
tq..maseh

CuTeMiUt78 said...

wah.. memang cantik2 ler.. skkee tgk... heh..heh.. blh ke buat sesi photoshoot..?? berapa kena charge erk..??

prebetsabu said...

haaa.. Utk reader masviona.com, kita bg speselllllll...

If bebetul minat, email kat aku:
-cdgn lokasi
-bil ahli kuarga
-date utk shooting

Insyaallah nnti aku reply ngn quotation n pakej.. Huhu

Email prebetsabu@yahoo.com tajuk: Reader Tegar mv.com Nak Photoshoot!

Koboi mana boleh minum air Susu!! said...

best arr ko pakai body ape bro?

prebetsabu said...

d80 bro..

Koboi mana boleh minum air Susu!! said...

how about lense?

prebetsabu said...

prime lens 50mm f1.8 ...
jom aa wat street shooting!

xentari said...

wah...teruja tgk gmbo2 ni. Syabas syabas!

Koboi mana boleh minum air Susu!! said...

great!! keep it up bro.. street shoot bleh tp aku kat JB ko kat Klang Valley... hehehehe

tuberose78 said...

alamak... beshnyer piccas tu sumer!! sgt la tinginnyer dapek amek gambar cam tuh!!

prebetsabu said...

xentari: sgt2 truja kan tgk memori keluarga sendiri.. ilang tension

Koboi@Seman: aku lupa la plak ko kat JB.. hahaha.. nnti ko turun kl@putrajaya kita roger2 la

tuberose: nak gambar cenggitu? leh je.. jom kita arrange date n time!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!