Header

Thursday, January 29, 2009

Gawattttt!

Waduhhhh byk betul dugaan nak announce winner Pecah Otak niii....

Dlm rancangan nak announce n publish n3 tu kat umh sbb agak sebok kat opis td..

Malangnye td nak on9 je, no gateway reply..
Aiyakkk stimik wat hal la..

Call customer svce dia kata ada prob ngn port dorang kat area umh aku...

Waaahhhh keciwa....

Dah launch report..
Lead time 2hari br tau status..
Tp slalunya, bbrp jam je dh ok..
For d record, ni bkn 1st time port hang kat kwsn umh aku...

Alahaiiiii...

Now ada kat luar..
We got a mission...
Apa misinye?
Nnti la aku bgtau..
Letihla taip kat henpon.....

Cau..

-Email sent via Nokia E71-

Camna?

4 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

la camtu ke.. adduuhh.. payah gak kan.. anyway kita dah publishkan poster tu.. emm.. betul kan poster yg dipublishkan tu.. sorry ya.. terlupa plak

nURmALa mAZLan said...

Ooo…entry yg ni ngapdet hari handphone ker?? Wah!! Gigih ye..

Ada Ayrissa said...

aiseyyy..
mcm2 hal ek..
sabo2...

tuberose78 said...

alamak.. suspen.. suspen ni..!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!