Header

Friday, January 16, 2009

Haaa!!!!

Yaey aku dah sampai umah dari pahang!!!

teiba je kan..?

ok bye...
Camna?

8 Comments Uols:

Nas said...

ni dah apehal ni.. kahkahkah..

Aleeya said...

apakahhhhhh????

prebetsabu said...

tak terbendung rasa hepi bila dapat balik ke pangkuan keluarga beb!!

hah!

Nas said...

huhuhu.. dah dapat maid baru.. tak berupdate dh blog ha..

prebetsabu said...

nas: klu ko pasan, sabtu n ahad mv.com mmg jarang update.. sbb biasanya kami akan spent the whole day wat aktiviti merendek/shopping/rewang/mengemas etc etc..

so malam hari bdn letih.. malas nak update n wat autopublish..

so n3 sume akan diauto publish start isnin laa.........

*maid baru? ko ni Nas, pecah lobang la kat org lain yg tatau lg..

CuTeMiUt78 said...

oh..oh.. pehal ni..?? heh..heh.. rindu la tu..

prebetsabu said...

cutemiut: tu la... perasaan bila dah sampai umah tu amat la best.. dpt berjumpe kuarga semula......

mummy Darin said...

tetiba?? takpe....

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!