Header

Wednesday, January 28, 2009

Hai hai bai bai...

dah kol 330am tp kitorang tak tido lagi wehhhhhh..

sbb apa tak tido?

esk kita nntikan story mori dari masviona...!!!

byk owhhh yg dia nak citer.................
Camna?

5 Comments Uols:

zino said...

amboi berjaga sakan nampak..hehe

nURmALa mAZLan said...

awat yg x tidoq lagi?? buat x sabaq ja nak baca next entry

Nas said...

tu ah?? apsal berjage ni.. ish3..

masviona said...

uhuksss...org yg last tuh wat2 tanya lak...luku kang...larikssss

Nas said...

ntahnye nurmala mazlan.. buat-buat tanye plak.. enggaaaaa.. enggaaaa.. larik pecut 1500m..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!