Header

Monday, January 26, 2009

Hijaukan Laman Anda...

hahahaha...
time cuti2 camni, mai la idea2 pelik...

aku n masviona arini semangat waja nak hijaukan laman umah.....
dari pagi td sampai la sat td baruu settle..

kitoang jadikan kawasan depan umah tu sbg tempat lepak2 hijau..
kebetulan ada set sofa kayu lama yg dah tatau nak letak mana, so dtg la idea nak letak kat bghn luar umah tu..

lgpon kawasan tu kosong sgt..
so leh la ptg2 gi lepak duduk2 kat sana sambil minum kopi n browse tenet ditemani angin sepoi2 bahasa, tambah ketenangan ngn bunyi pancuran air dari kolam kecik n lebih syahdu ngn bunyi angklung...

pergghhh..

serius beb..
sejukk mata memandang weh.. ijau...

sebelum

selepas

ni la dia angklung... best oo bunyi.. klung klung nklung........ indahnyeeeeeee

tambah ngn bunyi air pancut nih.. wallaaauuuweehhhh.... aman damai..

ijaukanlah bumi tuhan...............

huuhuhuuh..
nak tgk banyaakk lagi gambar2 apa yang dah kitorag makeover kan laman?
spt biasa, leh gi kat blog photo kitorang lah.. uhuhuhuh...

sini blog utk membebel2 je..
so jom lawat photo make over laman ijau masviona.com kat sini : http://prebetsabu-lens.blogspot.com


Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!