Header

Tuesday, January 20, 2009

Hospital An-Nur.. lagi..


Ye, kitorang rasa mcm Hospital Pakar An-nur ni dah jd tempat persinggahan rutin utk team masviona.com.. ahaha

semalam g lagi ke an-nur ni...

nak check Damia punya kulit..
cadang nak jumpe pakar kulit.. tp kene wat appointment..
1/2/2009 nnti baru ada...
lama lagi kan?
so kitorang pun g je la jumpe Dr. outpatient dulu..

bukan apa, sbb kulit damia dah semakin teruk..
dagu, pipi, tgn n kaki dia habis luka2..
dia jenis suke menggaru..
pastu garu2 sampai luka..

Dr. kata, kulit damia ni kene infection..
Dr. bg antibiotik n ubat sapu..
Dr. soh prepare biasanya bdk akan demam sbb infection ni..
Dr. gak soh jg pemakanan.. jgn bg makan bende2 gatal..

mmm..harap2 la cepat ok semula kulit dia..
dah nampak comot dah muka dia luka2...

nnti 1/2 kita tgk lak apa diagnose pakar...


*tak sanggup nak letak gmbar kulit damia kat sini.. sian dia.. teruk.. moga cepat sembuh..
Camna?

8 Comments Uols:

alhaqimi said...

hmm... keciannyer...

jage dier elok2 taw..

jap2... serangan kembali... beam2!!

mamamia said...

siannyer.. sabar yer...

CuTeMiUt78 said...

alahai kesian damia... semoga cepat sembuh ya

prebetsabu said...

alhaqimi: tu la Dr. soh jaga makan minum dia n elak dia dari habuk.. sampah kat umah pon kene buang cepat2 takut byk bakteria


cutemiut: insyaallah.. moga cepat sembuh.. ramai aunty2 n uncle2 alam cyber ni doakan dia.. tengkiu

Nas said...

huhuhu.. kesian avin damia.. sedih tgk dagu dia.. =(

mummy Darin said...

semoga cepat sembuh Damia

tuberose78 said...

tu kulit dia mmg the very sensitif oneee...!!

kalu boleh kapet lama yang x penah basuh, gi anta basuh.. manyak hama. sbb tu kt umah akak very limited kapet... hehehe.. org nk dtg baru bawak kuar..

tuberose78 said...

makanan yg boleh bwk gatal2 pon kena jaga tuuu.. udang, sotong, telur.. etc..

kasik potong kuku dia pendek slalu tau..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!