Header

Thursday, January 08, 2009

Jom Laksa.......!!!! @ Laksa Shack

Prebetsabu beria mengetest flash baru..senget mulut²

Semalam weols ke Bangi utama sat semata² sbb prebetsabu nak beli lens for D80 dia tuh. Memula aku cam jeling² gak ler...pastu dia ckp ala gi riki² jer benda tuh bknnya selalu ada ready stock pun.....iyoler tu.....sempat gak aku sound sket....aiii tak sampai sebulan pun lagi b baru melabur almost rm900 utk beli segala mak nenek flash lah apa lah...ni nak borong lagi.....adoyaiii!!!!hobi punya pasal.

Sampai² kat kedai tuh....nan adonyo nak tgk² survey² (masviona mmg dah agak dah...pasrah jerla) ajer terus sambar nasib ler rm380 jer. Lepas jer dpt bendalah tuh terus ajak kuar.....lagipun mmg weols rushing pun aku nak gi JUSCO nak redeem besday nye gift coupon.

Teruslah shoot ke jusco cheras selatan kat area balakong tuh.....lepas² dah redeem tuh jenjalan shopping sket² makan lak kat Laksa Shack......jom layan.....saje jer waktu² tgh camni mmg mostly aku akan publish n3 psl makan² jer kan...uols prasan tak?



Ini ler menu book nye

ni kengkonon menu utk anak dara kecik tuh...roti jala

menu set for masviona.....laksa johor...i like laksa johor very much

Not bad gak lah laksa johor dia nih...but aku still lagi dok terliur nak makan laksa johor mak cik kat cafeteria Parcel B, JPM.....syedap laksa dia tuh. Adda ayrissa ingat tak???


yg ada nasik tuh menu prebetsabu

Pastu kan avin damia bknnya nak makan pun menu dia tuh....sebuk nak makan apa yg weols makan. Last² tapau jer roti jala tuh wat balik.


Camna?

6 Comments Uols:

Ada Ayrissa said...

huhu..lapo2...mls nk turun lunch nehhh... :(

lily lotus said...

leh lawan tak laksa dlm jusco tu..huehuehuee

CuTeMiUt78 said...

heh..suka mkn laksa johor erk..
jom datang sini makan laksa johor

ciarexoxo (^_^)v said...

fuhh fuhh sodapnyee...terliurrrss den :P

masviona said...

Ada:
sama lah akak pun tak trun mkn tgh hari..td byk kerja sehh

lily lotus:
rasanya leh kot...for me la

cutemiut:
seriyes!!!...nak gi lah klu gitu....but nak yg cutemiut buat tau...leh ke?

caire:
terliur ke???...balik keje nnti gi ler carik ye..:)

tuberose78 said...

akak suker tom yam dier... mmg memenuhi citarasa ku.. hehehe..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!