Header

Monday, January 05, 2009

Kecur air liur...slrrrrppp!

Hah.. Skrg kitorang otw balik kl..
Benti rehat n makan kat g.musang..
Alhamdulillah cuaca mlm ni tak ujan..

Sambil2 aku tgk lauk nk mkn td, tetiba aku kecur liur..
Kecur nak makan telur puyuh masak sambal n baby cucumber cicah budu..

Wallaweehhh... Siiiiiioooookk oo..

Tp malangnya kat sini xdea plak telur puyuh tu..
baby cucumber lg la takde...

Harus lps ni masviona masakkan telur puyuh n cucumber tu utk aku..
Hahahah...

Korang lak camna..
Selalu tak tetiba je kecur liur nk mkn something?
Apa yg korang inginkan?

ngences! <-org jawa sure paham perkataan ni..

-Email sent via Nokia E71-

Camna?

5 Comments Uols:

atty's said...

nak cari telur puyuh kat pasraya atau pasar .ade je..

oRanGeLiLY said...

wahhhh..ngences ngences plakkk

MasNurin said...

aku teringin nak makan bubur lambuk versi pahang dan sata. Hari tu aku carik sata kat pasar ramadan tapi sad to say orang Perlis tak makan kot benda tu.

tuberose78 said...

eiii... sedap la plak kalu makan telur puuh buat masak sambal.. pastu letak bawang besar lebih sikit.. dah lama tak makan tulur puyuh tuuuu!!

hari ni ada psar malam, mau carik itu telur puyuh!! huhuhu..

ngences.. ngences..

tuberose78 said...

sedey nye.. tadi pi pasar malam tapi itu telur tak dak la plak..

ngencessss ni..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!