Header

Monday, January 19, 2009

Kes selesai

kahkahkah...

sambungan bagi misteri si katak kuning....

subuh td, tetiba je viona meluru keluar lintang pukang dari tandas....
habis pintu dia langgar... huuhuhh

rupanya si katak kuning tu ada lagi dok bertenggek kat hos air..
wahwahwah.....

so apa lagi.. terus sambar spray racun..
seemmbbuuuuuuuurrrrrrrrrrrr....
sampai dia mabuk..

pastu tangkap dia then humban keluar...

legaaa...
jgn la ada makhluk2 enggitu mengganggu lagi...

uhhuuhuh
Camna?

4 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

oh..oh.. smpi terlanggar pagar semua ..

prebetsabu said...

huhuuh tu la pasal.. mujur tak terkopak pintu tu.....

*padahal keciiikkkkk cinonet je katak tu.. tp mmg nampak pun dah geli la.. ujung kaki dia ada bulat2 besooo utk dia lekat2 kat dinding kot.. pastu kaki blkg dia pjnggg....

Dodon said...

hehe.. gila hapa katak tu.. kiranya dier nk bermaustatin dalam toilet tu kut..

mummy Darin said...

katak - katak... kalau style terbang ni amatlah bahaya.. takut masuk lam baju.. waakkakakaa

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!