Header

Friday, January 02, 2009

Kezutannnnnn Hari Lahirku

Layan picca jerlah dulu ye uols coz aku nak turun sarap jap kat lobby kang klu dah naik nnti insyaallah aku continue ngan stori mori details ok....but seriusly aku mmg terkezuttttt yg amat ngan suprised party kali nih.....seriyes

Terkezut ngan guest yg dijemput....chunk yg sweet (akhak mv ko nih suke betol tgk ko senyum chunk oooii....manis) n nas yg friendly n baik hati....best ler dpt kenal ngan diorg nih...dedua pun jenis yg slumber n senang nak masuk gitu. Cuma satu jer yg ahkak mv ko nih nak pesan ko jgn terasa ngan ahkak ko nih...ahkak mmg penyegan sket...ahkak mv ko ni kan pemalu gitu!!! (uhuksss...ai malu u!!!!)...ngan abg ps ko tuh ok dia mmg peramah n pak lawak gak kengkadang tuh...ahaksss.

Terkezut lagi coz dipanggil naik stage....siap kena bagi speech lagi (apo ke he nye yob!!!)...sumpah ler ahkak segan yang oooiii!!!!.....nasib ada anak dara tuh aku sorok jer muka kat belakang anak dara tuh...bijak takkkk?????bijak kan...hehehe

Alahai uols...kan dah ckp tadi layan picca jer dulu ok...aku ada agenda lain lah..kang sesenang aku updated lagi...jap gi nak gi bekfes n nak kuar beli brg jap...ok byee....enjoice picca ok











Camna?

6 Comments Uols:

ciarexoxo (^_^)v said...

Hepi belated besday kakmasvi0na :'D moge pnjg umur&murah rezeki..muaxxxx :p

Nurmala said...

happy belated birthday akak

tini said...

Happy Belated Besday to Masviona... best kan bila ada org wat surprise for besday kita..

oRanGeLiLY said...

bestnye ader surprise..

masviona said...

tenkiu for all yg bagi wish utk saya

saya sgt menghargai nye...tenkiu again

lily lotus said...

happy belated besday v! sorry for the late wish...bestnya dpt surprise celebration camtu..may all the love and happiness be with u all the way!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!