Header

Friday, January 02, 2009

lagi makan2..

Asal nama nak celebrate je, sure ada acara makan2 kan?

Kiranya celebrate n makan tu dh mcm adik badik la kot ek...

Aku n viona masih lg dlm mood nak celebrate.. Ye kitorang mmg camni.. Klu ada somehing tu, mesti drag feeling smpi 2-3 ari.. Hahhahha..

Now kat kb mall..
Dah kebetulan nak pi beli pencuci muka viona..
Dia terover excited kene bg speech ats pentas smpi lupa nak pack skali dia punya facial wash..

Kahkahkah...

Sambil2 tu kitorang makan dulu... Huhuhuh..

Yeay....

-Email sent via Nokia E71-

Camna?

1 Comments Uols:

zino said...

makan makan tu sebahagian aktiviti sihat hehe

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!