Header

Wednesday, January 28, 2009

Lepak ngan Team Sewel lagi...:)

Uols tanya nape smlm kol 3.30am weols still tak tdo lagi...sebabnya weols melayan tetamu semalam......hehehe....tetamu nih kalau dtg bertamu mmg havoc giler....mmg riuh ler..tak kering gusi jadinye..

Mcm² isu yg dibincangkan itu yg drag smpai ke pagi buta tuh.....huhuhu. Tak cukup ngan sembang kat restoran sup urat ketin petang tuh sambung lak lepak² kat umah. Mcm² isu ler dah habis topik menggenakan org masuk bab politik...dah tuh lari ke topik cintan cintun lak. Dari living ke dining area pastuh lepak ke living hall tak puas ngan tuh lepak lagi kat luar umah....kwang² saje ler tuh diorg tuh nak mengetest laman hijau weols tuh....enggaaa...enggaaaa ....pendek kata mcm² hal ler yg jadi isi hangat smlm.



ni prebetsabu paksa rela diorg tolong pasangkan barang yg baru dibeli dikedai furniture tadi...ahasssk..sian diorg tuh berhempas pulas

nasib baik ler berjaya jua akhirnya...cayalah...:)


Smlm borak² sambil pekena spagethi bolognaise nasib baik sempat masak before diorg smpai dah tuh aku n prebetsabu bukannya terus balik umah pun lepas lepak² kat sup urat ketin tuh menyinggah kedai furniture ler dulu menyinggah ke 7-e lah plak baru balik umah kan.

masing² mkn smpai tak henggat donia dah....khusyuk jer sumernye

ni tambah air kali yg ke brape entah ler tak sempat nak kira....ahakss

ni blogger tegar kan...tak menyempat² nak update blog dia...ahakss

Sampaikan anak dara tuh pun berjaga sampai ke dinihari jugak....avin damia tuh biasaler dia kalu ada org makin aktif dia....mata ngantuk pun ditahan²nye....sabor jerla.Pas diorg nih sume balik baru ler dia tertido...yg aku ngan prebetsabu lak sebab dah lama sgt berjaya mata pun dah tak nak lelap dah but mikirkan hari nih nak kerja kan tido ler jugak even jarum jam dah nak nak jejak ke 5.am dah pun....layannnn yg penting happy kan...:)

Camna?

6 Comments Uols:

Nas said...

hensem ah budak baju oren tu.. ade personaliti tersendiri.. enggaa.. enggaa.. enggaaa..

prebetsabu said...

sib baik ada B ngn azli kat v kan yg tolong pasang hanger kot tu...

nak harapkan si gergasi Nas tu.. hampeh.. mmg takkan terpasang la hanger tu.. ada ke soh letak bearing kat bawah!!!!

syabbas pada Azli Ensem n diri aku.. engaaaa.. enggaaaaa

masviona said...

Nas:
Iyerler budak nama nas mmg hensem...uhuksss

prebetsabu:
iyo lah tu...baca ajerla...ahaksss

chUNk said...

hukhuk...org name Nas=perasan.. :p

Nas said...

cett.. org name nas sangat hebat.. cukuplah berkate-kate..

Mr.Bob said...

hemmm...tibe je ..hahahahah

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!