Header

Friday, January 23, 2009

Lunch with......Riz AF6

sweet gak muka dia kat luar pun....senyum manis gitu (xleh puji lelebih kang jeles lak prebetsabu tuh...hehe)

Haaa....uols prasan tak sapa makhluk allah nih....ala yg kat tgh² tuh yg tgh bz memilih lauk tuh. Tak nampak gak???? Uols nih mmg tau nak gak aku ku sket kuorkan statement streotype nih...ala yg kat tgh yg pkai baju kaler HIJAU...yg mv likkkkeee tuh!!!!ahaksss...saje jer gurau uols before sume org start bercoti panjang kan...gurau² manja lah sket kan...hikss.

Aku jupe ngan makhluk tuhan plng seksi nih, masa aku turun nak lunch tgh tadi around kol 2.30pm. Lunch kat kedai bawah nih haaa...sekali dia pun lunch kat sini gak kan. Nak gi bergambar sesama segan...alah ahkak kan pemalu kan....kwang3x

So ahkak pun jadi ler mamarazi jap, snap gmbr curi...hehehe...pandai ler ahkak cover kasi tak nampak gitu....bijak tak...bukan utk sapa pun utk uols gak kot manelah tau kan ada antara readers mv.com nih peminat fanatik dia kan....so leh la lepaskan windu kat sini kan.

siapakah dia???kah..kah...kat title terang² dah highlight lagi mau tanya kaahhh???masviona oooi la masviona...hehehe


Haaa itu jerla nak crite...ahkak mv ko nih jadi mamarazi sat...gi amik gambar curi si Riz af6 tuh...itu sajor ye uols...:). Kira ok lah kan title kat atas tuh...halal lah kan...boleh ler kira lunch sesama coz kat restoran sama cuma lain meja (but kira dekat lah jugak) dan bayor pun asing² jer...hikss.....:)

Camna?

11 Comments Uols:

tuberose78 said...

awat tak posing ngan dier..?? baru ler gempakkk.. hehehe

Ada Ayrissa said...

mamat ni mmg hensem!!! ;)

zino said...

boleh kira lunch sama ke macam tu hehe

@t00neY r00neY® said...

die nih baik kot...
celebrity..

pandangdenganmatahati said...

uiks.. sy pun penah tjumpa die jalan SORANG2 kat JJ wangsa maju. kuikuikui

sue-ana said...

tu ah,kak mas..awat xbergambo skali dgn dia.main snap curi2 la plak.eheh.mmg mamarazi sungguh.eheh.

p/s: last ahad jumpa Shawal AF shoping kat Giant Tmn Permata dgn adik dia. Xleh nk snap gmbr,sbb bwk hp cikai je. tinggi gile mamat tu.haha

masviona said...

sue:
ahaksss...malu la nak amik gmbr sama..hikss

ala nape tak amik gmbr...ngan henpon pun apa salahnye..k.mas pun pkai henpon je tau...ahaksss...mamarazi sungguh

pndgnganmtahati:
dia mmg suke jln sorang2 kot..hehhe

sue-ana said...

ala,kak mas.saya cuma bwk hp nokia 2100 yg xde kamera.camno mau snap?kekeke..hp canggih saya,saya tinggalkan kat rumah.rugi2..hahahah

mazzura said...

ohh..saya sangat sukaaa ngan riz ni..hensem..cute..macho..haha..terlebe suda..

cik kopi said...

wahhha
saya sgt suke beliau
seronok tgk gambar2 curi nie

beliau mmg sering dan suke jalan sorang2...

prebetsabu said...

Selamat datang kepada warga forumer Riz Angel's!!!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!