Header

Tuesday, January 06, 2009

Masviona Dah Balik dah....

Salam uols,

Perasan tak dah 2 hari masviona xde post n3 dlm mv.com nih kan??? kan ??? prasan tak?????...asyik² n3 dari CTO mv.com nih ye kan...nasib baik ler ada updated n3 drp dia kan klu idak sunyi sepi ler mv.com nih.

Hari tuh kan saya holidays kan (mmg ler sekali ngan prebetsabu ler) time dok hotel kalu ada wifi free saya update ler time kuar jenjalan or balik kg (umah parents) saya , sunyi sepi ler mv.com nih kan...nasib baik ler ada CTO kan...rajin dia skrang ni...bagus²...nnti saya nak cecepat ler kasi dia naik pangkat...ahaksss

Actually saya dah balik ke home sweet home saya dah (smlm smpai kol 4.30 am lagi sekali) .Hari nih saya dah start dtg opis but saya banyak kerja ler di opis...so izinkan saya wat kerja dulu ye....bolehkan???...saya mmg serabut jika dlm kepala saya byk kerja yg pending....saya kena kasi hati saya tenang n rileks semula baru ler saya suka hati utk menulis....ahakss.

Prebetsabu tuh xperlah dia bos marrr!!!! saya kuli ajer so kerja harus diutamakan gitu...ok ye!!!!..saya bekerja dulu (even byk stori mori yg saya ingin share bersama uols sume...tapi haruslah dibendung dulu).....tadaaaaaaa...sayang uols sume.....chilll bebe!!!!



Author note's :....but CTO saya nih mmg bagus.....dia bukan saje tolong updatekan mv.com nih but dia juge tolong jawabkan segala komen n all the query yg readers di sini tanyakan bg pihak saya. (trima kasih pd sume yg sudi masuk sini n tgglkan komen lagi....saya sgt menghargainya....tq..tq)...bagus kan.....sayang kamu...prebetsabu...:)



Camna?

5 Comments Uols:

lily lotus said...

welkam bekk dear..nnti smbg story mory dear

ArELeEz said...

hubby-wifey b'kejesame gitu!
gud2.. hiks..

prebetsabu said...

ada yg kata bagus.. ada yg kata gile kuasa.. hahaha..

apapehal pon, tuan tanah blog mv.com yg ijau ni tetap masviona!!

prebetsabu hanya watak tempelan.. hihi

zino said...

bagus juga tu ada kerjasama..

masviona said...

lily lotus:
tenkiu lily...itu sudah semestinye

areleez:
kerjasama itu leh mengeratkan kasih syg gak kan...:)

prebetsabu:
alahai jgn ler wat ayat merendah diri camni..ahakss

zino:
kerjasama membawa muafakat gitu...:)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!