Header

Wednesday, January 21, 2009

Masviona dah tak tegar kah?

huhuhuuh..

mesti ramai yg buhsan je balik2 aku je dok update blog mv.com nih...

ada yg tanya aku nap viona tak update...

ish korang ni...
kan aku ada update sikit2...
ye la ye la aku update tak best ek...

huhuuh..

bukan apa, tp lately viona ni pack sikit keje dia..
tambah plak nak dkt ujung bulan lg la dia sebok...

so korang jgn isau..
viona bukan merajuk..
bukan plak dia tak tegar..
malam2 tiap kali sebelom tido kang mesti dia tanya aku "B, tolong la update blog v tu.."
huhuhu..

so korang sume sabar la ek..
penglipur lara viona kita tu nnti dia balik laaaa...
Camna?

9 Comments Uols:

~PakKaramu~ said...

Salam ziarah

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. sib baik ada tukang updatekan ya.. klu tak bersawang plak nnti

zino said...

ada seketeri update kan nampak nya ni hehe

chUNk said...

tu ar pasal..prebetsabu update xbest ar..muahahaha..mati aku pasni.. :P

masviona said...

to all:
alelee..baru jer 2-3 hari tak update dah tak tegar ke???ahaksss

membizi keje ler...halalkan jerla ye..:)

prebetsabu update kira ok ler drp xde perper langsung kan

prebetsabu said...

takpe la.. at least ada gak yg sudi n berani bgtau yg prebetsabu update tak best....

nahas la ko chunk.. aku takmo lg amik gamba ko..................................................

chUNk said...

bro ps : muahahaha... :P

Nas said...

Ni.. Nas datang menerjah masviona.com!!! muahahaha.. Prebetsabu update best ar (ayat bodek ni)..

P/S : Bile Prebetsabu nak jual Nikon D80 dia ni.. kekekeke..

prebetsabu said...

chunk: gelak la ko selagi bole.. takde sapa nak amik gambo ko lagi dah.. aku dah war war kan kat sume photog jgn amik gamba chunk.... gasak la ko kawen nnti takde gamba..

nas: bodek la.. takdenye aku nak jual kamera aku tu.. ahahahha..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!