Header

Friday, January 09, 2009

Mitsubishi pulak...

haa.. kan dah kata...
baruuu je semalam Masviona aka Puan CEO kita wat n3 pasal dapat kad dari Honda kan..?

Semalam lepas balik keje, aku cek peti surat..
jeng jeng jeng..
turn aku lak dapat something dari Mitsubishi...

kan bagus kan Jepun ni...
walau pon tak seberapa, tp org yg menerima tu rasa hepiiii jeee..
Mitsu bg aku calendar meja 2009 ngn magazine dorang..
ok la tu kan.. at least dorang ada effort!!!

Mana ni mana mana mana ni Proton?


korang abaikan lah kesengalan aku dok gile mencollage kan gamba tu.. tgh asah skill kat photoshop.. hahaha...
Camna?

3 Comments Uols:

nURmALa mAZLan said...

adeh~~~
apo nak di kato...
kalau dah mmg x tau nak hargai pelanggan kan? proton oh proton..

masviona said...

sabor jerlah kan mala..:)

tuberose78 said...

weihh... bak mai la photoshop tuuu...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!