Header

Wednesday, January 14, 2009

More picca from Photoshoot Puteri Kayangan

picca scenery nih aku suke sgt², mv like!!!...kredit to prebetsabu coz snap picca nih ngan angel yg sungguh cantik pd pemandangan mata aku nih......mv choice lagi



Ni lagi gmbr masa photoshoot Puteri Kayangan by Prebetsabu tuh kan. Picca² ini ada antaranya yg belom dipublishkan kat mana² lagi pun, aku just select yg mana aku suke jer...kira mcm ala² mv selection gitu...ahaksss.....saje ler aku nak share kat sini...nak mengeletis gitu kan..ahakss



ni hasil drp teknik lompat katak prebetsabu mmg berjaya membuat avin damia happy dan mahu diambil gambar lagi...klu idak mandom jer aku tgk...budak nih meragam gilos diawal² sesi photoshoot nih...masam mencuke mukanye...sabor jerla





Ni sesi yg kedua...time nih kengkononnya puteri kayangan nih dah jadi manusia biasa dah la..ahakss sbb puteri kayangan jatuh cinta ngan manusia biasa kan...pastu kawen ngan manusia biasa...pastu dpt anak pastu idup hidup bahagia forever ahaksss.....sungguh stereotype filem² ala² cindrelella gitu....kwang3x...layankan ajer yer uols itu hanyalah imaginasiku sahaja...:)















Camna?

11 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

clap..clap utk prebetsabu... memang berbakat... nice je picture2 tu semua.. skeee tgk avin damia ketawa tu.. tomei je...

ciarexoxo (^_^)v said...

lawanyeeeee...nk jugakk gamba gini....;n prebetsabu nti watkan outdoor pictures tuk ciare mase taween bleyyy? :P

syanis said...

pergh... lawa la.... tingin nak buat... tapi mesti mahal kan kan kan... x pa kumpul ongkos dulu.. hakhakhak

prebetsabu said...

cutemiut: tq tq... mmg payah nak dptkan mood damia memula tu.. puas dah wat lawak itu ini.. last2 baru dia ceria..

ciare: klu serius mau, bole sgt!!

syanis: takde la mahal.. if nak compare ngn kenangan yg telah diabadikan dalam gamba... skrg aku tgh wat promo introduction prebetsabu - rm250


*ntah napa lak antara pilihan viona ni byk gamba yg aku amik angle senget.. uhuhuh..

ciarexoxo (^_^)v said...

okay prebetsabu..papepon kejadian tu lmbat lagik ;) bulan 5/6 nti..insyaAllah..tingin gak nk outdoor kat ptjy pkai bju pngtin..hekhek

lily lotus said...

cantik banget!

mamamia said...

jelesnyer.. tengok damia tuh.. cantik baju n gambar2 tuh...

MaDihays{Ida} said...

sangat chumel la princess kecil tu.. geram jer tengok..

CatlinaFly said...

:) photoshoot mmg best!diriku dan cg fly dah lame tak photoshoot..wuaaa..bz melampau awal2 tahun, ujung minggu tau nak melepek kat umah je skrg!penat! (peyut pun dah besau kan..hehehe..)

sue-ana said...

Pergh, veri the cantik la those pics. en Prebet, nnti kalo saya kawin, boley x saya hire encik Prebet as Photographer, tp FREE??ahaks!!

prebetsabu said...

FREE utk upah bediri, duduk, menonggek, meniarap, menonggeng masa shoot.. tp kos minyak, kos shutter count, flash burst, body n lens depreciation, post editing, printing & dvd...

amacam..

kahkahkah...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!