Header

Wednesday, January 28, 2009

MV Like This Green Set so Much

wahhhh!!! nice dan sweet skali kan...mv likee!!!


Owwhhh....sungguh ku tak mampu menahan.......rasa...arrrggh!!!!!!!!...arrrghhh!.....oowwhhhh

Tetiba jer aku rasa nak beranak sekarang gak...boleh???

Nape ler thn 2007 tuh takde pun bendalah nih...kalu idak konfem aku dah beli set nih utk avin damia.........seriyes aku suke yg amat ngan set baby nih....uwaaaaaaa.....damia bonda nak...belikan lah utk bonda...uwaaaa....bonda suke benda nih damia....uwaaaa



kalu aku dpt nih, terasa cam nak tumpang sekaki jer...mau runtuh baby court nih aku kerjakan...hehe

Bendalah nih aku jumpe smlm kat MV (Mid Valley ok....bukan MasViona) masa merendek nak cari sumthing kat sana. Sume picca nih aku curik² snap....hehehe...sila lah maafkan saya ye owner kedai tuh...saya xde niat jahat pun saya just mau snap picca set barangan baby nih yg sungguh cantik.

takut punya pasal pic. pun dah gegar....:)


Walker yg dlm picca nih pun cantik gak...if avin damia kecik lagi sure saya dah rembat dah satu nih.

Oh Tuhan.....syukurnye kalau ler aku betul pregnant...wah bestnye...damia leh dpt kawan baru.....:)..leh ler aku beli set baby mcm kat atas nih...ahakss
Camna?

4 Comments Uols:

tuberose78 said...

ala mas, beli jer ler... kalau tak pon, leh gak bagi sedara mara pinjam dulu.. huhuhu...

Nas said...

beli je kak mas.. sementara tu, boleh baby besar yg dh berjanggut tu tido sementara waktu.. enggaaaaa.. enggaaaaa...

prebetsabu said...

tuberose: adakah kakak2 aku tgh plan nak tambah bil family.. huhuuhuh.. bagus2...!!!


nas: ko jgn sampai baby besar berjanggut tu pancitkan tayar muto ko nnti... enggaaaa.. enggaaaa...

Nas said...

enggaaaa.. enggaaaa.. larikssss..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!