Header

Friday, January 30, 2009

n3 First di Ptg hari

Huhuhu...giler aaarr aku membizi kat opis nih...baru jer abis makan nih...patutnya makan tgh tadi tp dah drag smpai ke petang hari.

Kira sejarah ler nih dah petang hari baru kuar n3 first mv.com nih. Maafkan aku uols smlm kat umah ada problem ngan streamix sket. Apa mslh pun aku xtau tetiba jer no gateway lak kuar error messagenye. Prebetsabu dah call komplen kat depa...mmg ada pron kat depa punya hub ke apa benda entah...itu alasan diorg ler.

Jadinya xdpt ler aku nak schedulu n3 auto publish smlm. Kena lak hari nih membizi lak kan jadinya so mmg xkan kuar lah n3 kat mv.com nih. Lagipun aku kureng senang sket nak menaip n3 klu kat opis nih kecuali if mmg betul² hati senang n free sgt ler baru kuar n3 dari opis or n3 tuh mmg urgent sgt lah...uhukss

Malam nih if ikut plan asal patutnya aku n prebetsabu nak kena gi epot amik my mama n my abah balik dari berholiday (pasangan romantik nih mmg sentiasa berhoneymoon jer...mmg romantik tau) but last minute diorg tukar plan lak so makanya malam nih weols free ler.

Oklah uols jumpe lagi next n3...esok pagi weols ada class horse riding lagi...ooowwhhh dah lama giler xgi class nih.....ingat lagi ke step nih.....huhhhhhhh.ok tataaaaa...:)




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

9 Comments Uols:

TiNiE said...

mv, suddenly terbaca entry pasai ijo2 nih..tup tup tertukar skin blog terjadi ijo..pehtu ramai plak yg suka ngan layout baru tuh..so, zasss jerla...hehehe

tuberose78 said...

ooo... yer la mama dah balik..!

lily_lotus said...

sian dia kebizian..seb baik mlm dh free sket..neway happy riding sok!

prebetsabu said...

tinie: wakakakaka.. gasaklaa.. viona dah sebarkan sindrom hijauuuuu

tuberose: mama dh selamat sampai mesia... mlm td fetch dia n htr pj...

lily: tu aaahh.. sian viona bz lak.. mlm aritu lak takleh update blog sbb stimik prob lak kat umah.. now dah ok... ni baru balik riding... kelas kali ni ok sikit tak sakit badan mcm memula sekali ride dulu.. huuhuh urat dah lembut!!!

enggaaaa enggaaaa

[S]itie [B]Um [B]Um said...

kalo kt opis bos xmarah ke?

Aleeya said...

mmg ler, kat opis pong ai membizi dari pagi sampai ptg...

Nas said...

bos kak mas nak marah?

enggaaaa enggaaaa

bos kak mas tu garang giler. >:)

CuTeMiUt78 said...

biasa la kan.. kat office bz ngan keja office.. tapi klu sempat tu.. update tetap update

Anonymous said...

That’s Too nice, when it comes in india hope it can make a Rocking place for youngster.. hope that come true.

rH3uYcBX

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!