Header

Monday, January 12, 2009

New Hair Style

mamak in action!!!


Hari tuh kuar nak dinner kot klu tak silap pastu ternampak lak kedai gunting rambut mamak dan² tuh prebetsabu ajak masuk coz dia nak trim rambut. Katanya xleh tunggu² lagi coz dah banyak kali plan but asyik tak jadi jer. Dia pun dah rimas ngan rambut dia so ajak jerlah masuk terus....mamak pun mamak lah janji dpt trim katanya. Aku kan isteri mithali....follow jerla.

So niler dia wajah terbaru dia ngan fesyen ramabut yg baru saje di trim.......ahakssss. Dia skrang nih simpan impian nak bela balik rambut dia tuh....aku layan kan ajer ler sampai satu tahap aku tgk dah serabut n messy sgt aku soh ler poting gak...selagi ensem dimataku ini...i tak kisah u....hehhe

prebetsabu new hair style for 2009


Wajah² terbaru prebetsabu di permulaan tahun 2009. Layan jerla uols......asalkan dia tak buat benda² pelik mcm menggedik menggatal udah ler.....ahaksss.....btol tak???
Camna?

7 Comments Uols:

ArELeEz said...

tul2..

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh..tak kira ler camne pun kan.. prebetsabu still encem.. larriii....

CuTeMiUt78 said...

dan juga.. tetap menjadi pujaan hati viona..

prebetsabu said...

*prebetsabu tgh tersipu2 malu................

masviona said...

areleez:
:)...janji jgn merenyam ngan femfuan lain..sudah la ye

cutemiut:
kembang lah si prebetsabu tuh kena puji ngan cutemiut tu..ahakss

tuberose78 said...

hehehe.. kalu korank perasan, sebenarnya dahi prebet ni jendol.. hahaha... mmg sejak dari lahir gitu!! jgn mara aaa.... peace!!

prebetsabu said...

tuberose: jendol tu la yg menyebabkan terlebih cerdik n iq tinggi sbb otak besar.. hahahahaahahaha...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!