Header

Wednesday, January 07, 2009

Pizza Time Happy Time!!!!

anak dara nih pun mcm dah suke jer bila org nak snap picca dia...pandai jer dia wat pose

Jom layan picca weols bertiga beberapa hari yg sudah semasa menjamu selera di pizza hut. Layan juga muka saya yg pucat tanpa bedak or secalit gincu (wah!!! gincu...sudah lama tdk ku dgr perkataan ini..terasa cam klasik sgt lah plak...ahakss)


comot sungguh ler anak bonda nih makan...adoyaiii

anak dara nih kalu makan mmg berselera semacam jer dia..sumernya dia nak


alahai smpai naik juling mata anak bonda nih...ahakss


putar² roda utk pilih menu free

makanan mcm biasa dah habis baru teringat nak snapp...so yg tggl saki baki ajer la

Yang nak menjamu selera 2 org dewasa dewasa saja but yg diorder ermm...mcm 4 org nak makan......ini semua sbb penangan perut prebetsabu yg tgh lapa jadi selera makan dia jadi tinggi padahal tak habis pun.


Author's note: Ini wajah avin damia beberapa hari yg lepas nntikan kemunculan dia ngan wajah terbaru...pasti menggemparkan!!!!!! Tungggu............

Camna?

4 Comments Uols:

Ada Ayrissa said...

i like pizza hut...
nyum2...
huhu..lapo la plakkk..

nURmALa mAZLan said...

wakakaka
macam roda impian la pulak

masviona said...

ada ayrissa:
i like too...but prebetsabu tak berapa gemar

nurmala:
itu ler pasal...seriyes sejibik jer

tuberose78 said...

akak pon suker pizza especially yang dalam kerak tepi tu ada cheeeseee... eiii sedapnyer!
dah lama plak rasanyer xmakan pizza..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!