Header

Saturday, January 03, 2009

Present from Prebetsabu

bungkusan adiah from prebetsabu

Ini ler yg aku dpt sempena besday aku 2 hari lepas. Tak sangka pun dpt hadiah nih coz pd aku suprise party tuh pun dah cukup mengharukan gitu.

Uols nak tgk isi dlm dia????


with 1 year warranty card

Mesti dah leh agak kan apa dia....so xyah ler aku bitau kat sini kan.

Actually aku tak berniat pun nak wat n3 pasal gift nih, kengkononnya privacy utk weols berdua ler kan. Cumanya bila aku dpt lagi satu hadiah semalam masa jenjalan kat KB Mall itu yg aku terasa cam terpanggil² (ewah...ayat...xboleh blah ok!!!) jer nak wat n3 ni kan.

Benda ni coincident jer sebenarnya, aku pun tak sangka aku akan dpt coz memula tuh aku yg suggest beli utk prebetsabu sendiri coz dia kan selalu kerja kuat (ewah...kerja kuat mcm badang gitu)...hehehe kerja kuat mencari rezki gitu kan....Takdelah prebetsabu kan selalu travel kan...so mesti perlukan energy yg banyak coz dia selalu drive long journey kan. So aku rasa benda nih sesuai utk dia lah kan.

Sekali tuh dia offer jugak utk aku......aku ckp ler tak perla...... mulut jer ler ckp gitu... dlm hati tuh... ok jugak klu dpt kan....aku bkn apa fikir kalu satu tuh mmg ler xdelah mahal mahal sgt rm199 jer but klu cmpr 2 tuh tak ke dah hmpr rm400 kan. Pastu sempat gak pikir baru jer tak smpai 10 minit lepas dia dah belikan aku sepasang kasut (wah!!!!...byk nye adiah besday ahkak tahun nih......org nak beli...ahkak masviona ko nih tadahkan tapak tgn la...apa lagi kan...masviona like!!!! )

Sekali dia bersungguh² ckp tak per dia nak belikan juge...apalagas......ahkak masviona ko nih terus carik ikut pilihan hati ahkak nok......sekali sesi utk cari pilihan hati ahkak masviona ko nih yg lagi lama drp nak cari pilihan hati abg prebetsabu ko tuh....over kan ahkak masviona ko ni...ahaksss.....layannnnnnnnnnn.


Itu kotaknye jer...nak tgk isi kat dlm dia...oklah ahkak kan tgh hepi...sume nak share...jom layan


gelang pilihan hati ahkak masviona ko ngan warranty card skali

kecik ke???tak nampak????mana yg prebetsabu punye????

sengaja amik gambar kecik pun...ahaksss....kasi blur² gitu....prebetsabu punya gelang nak tgk jugakker...nak tgk kalu tanya dia sendrik.....lalalala....bubbye uols.
Camna?

9 Comments Uols:

:::LaKsMaNa PaLmYrA NetWork::: said...

fullammak dapat gelang tu...:)

zino said...

best nya dapat hadiah.. semuga bertambah rezeki orang yg bagi hadiah tu....

@t00neY r00neY® said...

besh nye hadiah...

ciarexoxo (^_^)v said...

wahwahhh...dpt adiah dr org tersayangggg...romentiknyewww :'D

edrina said...

wah bestnya banyak tu hadiah besday..rezeki jgn ditolak hiks..

iena hamdi said...

jelesnyer...

tuberose78 said...

best.. best..
akak kalu dapat hadiah apa-apa pon musti best punyer!! hehehe...

Yatie said...

wahh, bestnya dpt hadiah jam elle .. me mmg hantu jam sket .. few years back mmg hubby ada belikan sekali dua jam from elle nieh .. sampai skang tahan lagi tau ... mmg pilihan yg tepat from prebetsabu ...

prebetsabu said...

laksamana: gelang tenaga skalar...saje je try beli tgk berkesan ke tak..design pun cun

Zino: tgn yg memberi lbh baik dr yg menerima kan? Lgpun apa salahnye berbelanja sikit utk org trsyg.. Dia hepi, kita bertmbh hepi.....

Tooney: beday=hadiah!

Ciare: bestkn klu dpt present dr someone special..ada sentimental value

Edrina: best! moment paling best bila tgk riaksi si penerima hadiah..senyum smpi tinga

Iena: tanda kat kalendar besar2 date beday..jgn bg husband lupa

Tuberose: hahaha...pecinta hadiah

Yatie: kebetulan mmg nk cari design jam yg ala2 santai n a bit ranggi.. Jam2 viona sblm ni sume style formal je.. Elle byk design ranggi2 so sambar je la,.huhu

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!