Header

Sunday, January 11, 2009

Puteri Kayangan dah Release.....:)

Hye uols,

Ingt tak n3 lepas yg prebetsabu dah publish pasal photoshoot with puteri kayangan tuh....uhukss

Actually dah habis dah pun sesi tuh.....nak tgk tak????

Kalu uols nak tgk jom kita layan....:). Puteri kayangan turun ke bumi utk bersuka ria dia taman bumi sekali...jeng jeng jeng.....adakah puteri kayangan tuh jatuh cinta ngan manusia or puteri kayangan itu sebenarnya sudah pun berpunya???????uols PK lah sendrik...ahaksss





Camna?

9 Comments Uols:

Ada Ayrissa said...

alamak...gmbo2 puteri kayangan tu xleh view penuh la..
huhu..napa ek?

prebetsabu said...

sory terdapat sedikit kesilapan teknikal td.. skrg dah bole view..

tp klu kroang klik kat gamba tu pon, size camtu gak...

semua koleksi lengkap peristiwa turunnya Puteri Kayangan ke dunia ni akan di publish dalam fotopages aku nnti...

Dodon said...

hihi.. nasib baik puteri kayangan tu dah berpunya kalau tak.. (jgn marah bro :p)

tini said...

Ala-ala menari bollywood plak puteri kayangan nih...

CuTeMiUt78 said...

oh..oh.. puteri kayangan dari planet mana ni ya.. heh..heh..heh.. sungguh cantik puteri2 kayangan itu.. tapi sayang nya sudahpun dimiliki..

prebetsabu said...

haa.. time puteri kayangan tu turun bumi, dia telah jatuh cinta kat manusia.. yg dok snap gamba dia tu... hihiihih

lily lotus said...

it's awesome!

tuberose78 said...

waaa... akak suker.. akak suker.. tingin gak la nak jadik puteri kayangan!! huhuhu...

prebetsabu said...

ahaha konsep puteri kayangan masviona dah buat.. buat la konsep lain lak! huuhuh

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!