Header

Friday, January 23, 2009

Rantai n Cincin Baru

aksi menggediks masviona bersama aksesori barunye...ahakss

Semalam baru ler aku berkesempatan utk mengayakan rantai n cincin yg baru dibeli di alamanda semasa aku merendek bersama² ngan team sewel last week kot....hehehe.

Still ngan alasan yg sama terbeli jer...sebenarnya tak plan nak beli pun tetiba ternampak pastu belek² sat......nmpk mcm cun jer kan terus lah aku sambar, kena lak ngan rege pun murah sajork terus ler sambar tanpa was² lagi....hikss

Aku beli sbb rantai nih nmpk simple but nice ditambah² lak batu dia kaler hijau kan....lagi ler tambah suke kan....hohoho.....but chunk tak caya dia kata aku beli sbb kaler dia hijau....ahaksss.

So semalam dr head to toe aku menggayakan kaler hijau makanya aku mengistiharkan hari hijau sedunia aku utk kali yg keberapa entah, tetiba jer teringat ngan tagline aku masa zaman kat UPM dulu ialah "GREEN AROUND THE WORLD".......if my bestfriend (asma) masa study dulu baca blog nih sure dia tau. Habis sume buku² note aku lepas jer taruk "masviona props!!!" sure kat bawah tuh letak tagline "green around the world" tuh.....kwang3x...nnti ler pasni nak carik balik buku² time study dulu nak snappy pastu nak tepek kat mv.com nih....hahaha...memory gitu kan

Itu sajork yg mahu distory mory kan pepagi hari nih....ala² pembuka hari kan so kasi ler kata² aluan dulu kan...Ok chill ye uols!!!!.....till meet again in next n3 yeah...:)

Camna?

4 Comments Uols:

chUNk said...

hehehe..mmg kak mas beli sbb kaler ijua pon... hahaha... :p

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. klu dah memang peminat warna tu.. nak kata pe kan.. dah memang sebati ngan warna tu.. cantik k..

tuberose78 said...

akak sekarang mmg wat collection rantai itu macam..
apa kaler mau?? sumer adaaa...

sue-ana said...

dari jauh nmpk mcm handsfree hp je.ahahaha.

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!