Header

Tuesday, January 06, 2009

Saya sedang bersakit hati... Part 2

hahaha.. ecehh.. siap ada sambungan ek...

bukan apa kan aritu aku dah kata nak tepek gamba triton yg dah kene kelar tu.. nah:




dalam tuu calar dia.... saboo je la...
Camna?

6 Comments Uols:

Nurmala said...

lor...ingat kan sakit ati naper..rupa nyer benda yg jah kedalam tu yg di sakit hatinya.. c de org perasan punya

prebetsabu said...

nurmala: err.. sorry.. tp aku mcm susah sikit nak paham ayat ko tu.. maybe ada salah ejaan ke?

*aku arini blur sikit.. x cukup rest

KM said...

manusia sesetgh cmtula bro...susah nengok org senang sikit..ade je..

tuberose78 said...

lorrr... calar banyak tuuuuu!! ingat calar satu garis jer.. tapi ini tak hingaaattt punyer garis!! kalu pakai polish pon tak mo ilang nih..

campak mcm motor yg langgar jer.. sabo jer ler..

masviona said...

errrmmm saya pun sedang sakit hati juge...kita punye ler hati² kena lak manusia lain yg kurang hati² gi tinggalkan jejak lak kat kete kite....adoyaiii pasti larik camtuh jer tuh...sapa tak sakit hati kan....BENGKEK jer hati menengoknye....xperla nnti satu hari moga dia pun dpt pembalasan gak...wat kat kete (mmg ler tak sengaja kan...xkan ler senagaja kot) org xde nak mintak maaf pun.

Dah salah kita kan kena ler mintak maaf sengaja or not....saje pun pernah gak dulu salah budget masa nak masuk parking tergaris gak kete org but saya gi apa mintak maaf (siap tanya org lagi sapa owner dia n mana satu umah dia) ngan owner dia....sebab tuh ler owner tuh maafkan saya.

Ada Ayrissa said...

adoii...mmg skt hatiii..
sabo2...huhu

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!