Header

Monday, January 05, 2009

Saya sedang bersakit hati

Sejak ptg smlm, mood aku dah tak semenggah..

Mana taknya, smlm lps aku wat keje kat site, g kat parking kete ngn hati yg riang sbb nk balik jumpe viona n damia kat hotel...

Sampai je kat kete, peerrgghhhhh..
Bende yg paling aku tak suke, dh jd kat triton kitorang...!

Habis triton aku bercalar kat bhgn tayar belakang!

Rasa mcm nak gugur je jantung tgk calar tu..

Aku takleh nak saspek kete mana yg rodok triton tu...
Tp bekas tu kaler putih..
And majority kete kat sini warna putih..

Tp tu la.. Risiko nye akunye site kan institut memandu..
So ramai la learner driver kat sini..
Tp parking tu mmg parking awam..

Apa nak dikata...
Dah nak terkena..
Harus lps ni aku kuarkan semula wax machine masa viona run carwah dia aritu........
Sib baik wax machine tu ada lagi..
Harap2 leh dpt kurangkan calar tu..

Gambar aku ada snap ngn kamera besorr tu.. Nnti aku upload..

Saya yg sedang pasrah..

-Email sent via Nokia E71-

Camna?

3 Comments Uols:

MasNurin said...

sabor jerlah, ni dugaan di tahun 2009 kot.

tuberose78 said...

lorrr.... apa la nasib triton tu daaa...

prebetsabu said...

masnurin n tuberose: tula..dugaan.. Agaknya dia nak soh tukar pakai caldina la tuh.. Wakakakakka...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!