Header

Thursday, January 22, 2009

Sinopsis Bergambar....kah????

Jom layan cerita ceritu bergambar jerlah hari nih ek.....bak kata pepatah omputih tuh....a picture can speak a thousand words....rite???



Uols cam tak apa benta tuh.....itu namanya tool box


Ini isi dlm perut dia. Apa kegunaannya....mcm² lah kan...nak lebih details google sendrik ok......xkuaseerr ahkak nak elobarate kat sini ok...ahakss.

Motif kegunaan dia utk n3 kali ini ialah utk melakukan kerja² dibawah...sila scroll utk layan ye...ahakss


Nmpk tak??? apa kerosakkan pd penutup water heater dispenser tuh...yg sbnrnya klip utk kita bukak tuh dah rosak loose spring dia



Pastu kena lah bukak sbb nak repair kan


ok yg nih....taraaaa!!!! dah siap dah

Agak² uols kan sapa yg buat kerja² nih sume????Prebetsabu kah???

uols pk lah sendirik.....ahakss



"Tgn yg menghayun buain itu bisa menggegarkan dunia........." leh percaya lah ayat nih.....:).....makanya lirik lagu nih.........."aku insan yg lemah...hanya mampu berserah......." kah..kah....ayat jiwang tuh dah xrelevan disini

Camna?

9 Comments Uols:

@t00neY r00neY® said...

xnk pikir ah..
dah tau sape yg wat...
lalalaa

tuberose78 said...

eleeehhh.. sajer ler tu nak tanyer2 plak...

Nas said...

"Tgn yg memegang DSLR itu bisa memanaskan line....." kuang3x..

zino said...

ini kira program do it yourself ke..siapa yg punya kerja tu..

masviona said...

@tooney rooney:
ohh....sudah tentu ler masviona yg buat kan...:)

tuberose:
ahaksss...biase ler tuh

masviona said...

Nas:
sbb tgn yg memegang DSLR tuh ler ahkak ko nih kena wat sendrik keje² yg sepatutnya memerlukan tgn2 gagah seorg lelaki tuh

Zino:
aah ler betul tuh...yg punya kerja ofkoz ler yg tukang publish n3 nih...klu idak tak kluar ler n3 nih...hehehe

Frankie Foo™ said...

Masviona?
nama yg unik tu!
hehe.
thanx for visiting my blog.
exchange link jom? :)

p/s: Prebetsabu? sy tau ape maksudnye..kampung sy kt N.9
:P

CuTeMiUt78 said...

hah..hah.. dah agak dah.. sapa lagi klu tak puteri kayangan masviona tu kan.. yg buat.. sebab putera kayangan prebetsabu duk sibuk pegang DSLR dia..

prebetsabu said...

aduhh.. pedih....................

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!