Header

Friday, January 16, 2009

Special from Prebetsabu

click picca tuh utk paparan yg lebih boombastic...:)


Ni hasil kerja prebetsabu special dedicated to anak dara cute and manja dia sorang tuh....AVIN NURDAMIA ALHAMRA.

Ini sebenarnya slh satu design out of 22 pages hasil drp kreativitian prebetsabu yg dia buat khas utk anak dara dia tuh sbg tanda yg dia mengasihi dan menyayangi anak dia tuh sepenuh hati sebagai seorang ayahanda.

Sesungguhnya dia lah pelengkap kepada hidup kami berdua....Prebetsabu & Masviona.....sayang dia amat sgt......muuuahhhhhh.

Utk details silalah lawati http://prebetsabu-lens.blogspot.com .......:)

Camna?

7 Comments Uols:

atty's said...

canteknya gambo..penuh nilai sentimental value

masviona said...

atty:
tenkiu kak...:)

CuTeMiUt78 said...

wah.. so nice.. touching je bila baca ayat2 tu.. klu kita kan print pastu framekan

prebetsabu said...

ermmm sbenarnya tu adlh design utk 1 page custom storyboard album sempena puteri kayangan ritu.. Sume ada 22 page...

Mmg akan diprint n dijadikan album..
Kenangan beb

Ultramama said...

Mama dan papa mithali gitu...Bertuah anak dara tuh

prebetsabu said...

setiap parents mahukan yg terbaik utk anak2 mereka...

kan?

mummy Darin said...

bestnya dapat bergambar

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!