Header

Tuesday, January 13, 2009

Speck Punye Turn


lepas dah pilih design yg berkenan dihati...check power mata lak kan...layan


Jumaat lepas, sempat menyinggah Mines sat coz ada benda nak beli sekali prebetsabu terperasan lak ada satu iklan kat kedai speck tgh ada promo. Dan² tuh gak dia gi nyeseh² inform kat aku nak tukar speck baru pulak....adoyai laki aku nih dlm bulan sebulan dua nih aku noticed byk sgt shopping barang yg tetiba jer rasa nak beli terus jer beli....adoyaiii.

Padahal tak de plan apa pun, klu rege sume barang yg dibeli tuh seringgit dua tak perlah jugak tahan lah lagi ahkak nak melihatnye.....ini sumenya main rat. dan kengkadang tuh mencecah rib. lak tuh...adoyaii....fenin ahkak tau!!!.

Klu dijeling...alasannya hobi utk kepuasan diri...ahkak layankan......klu disenyum sinis...katanya keperluan, klu tak pkai nnti tak nampak...ahkak turutkan.....Nasib ler ahkak masviona ko nih isteri yg mithali....kwang3x.....larikkksss nyorok bawah katil...ahakss.

Nasib ler kali ni dia pilih yg tak de brand (murah sajork) punye katanya jadi ler utk wat tukar² ngan yg sedia ajer....iyor lah tuh ahkak layan kan lagi...mcm ler ahkak masviona ko nih tak tau pangai laki sendirik kan.

Klu dah ada yg baru tuh tak kira yg tuh ada jenama ke cap ayam ker klu selesa dibantai pakai smpai berkulat takde nye dia nak pkai gilir² ke tukar² ke apa....paham sgt lah......Errrmmm...what ever ler uols kan..yg penting ahkak masviona ko nih sayang laki dia........sapa tak sayang laki?????.....ye dak???



Camna?

2 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

yup..betul tu viona.. sapa yg tak syg laki kan.. jadi jeling ke.. senyum sinis ke.. tak jadi hal punya la...heh..heh..heh

masviona said...

betul tuh cutemiut...stuju2..:)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!