Header

Saturday, January 24, 2009

TT with Forumer BODC

muka² ceria weols lepas perut dah kenyang...hehehe

Weols sefamily ke Old Timer Kopi lagi mlm semalam. Kali nih weols ada janji temu (cewah ayat...skema tuh)...hehe actually prebetsabu ler sbnrnya ada TT ngan geng forumer dia kat BODC.

Fisrt time TT utk warga bodc actually...aku dgr criter dah byk kali dah diorg dok plan² but asyik xjadi jer. So smlm heppy gak ler jumpe ngan kawan baru nih. Diorg pun takde nak malu² even first time jumpe but ala² mesra alam gak ler....ahkak suke ko jupe org yg mesra² alam nih...tambah lagi list kawan ahkak...:).

hot mummy with child posing session

Avin damia pun leh ler tambah kawan gak coz diorg ada anak gak sorang.....baby boy. Happy sgt² ler avin damia dapat melasak ngan kawan baru.....dia yg lagi over...org tuh cool jer. Dia sampai menari².....joget² bagai....biasalah tuh.

Semalam aku try pengat ubi kat sana....syedap gak...leh tahan ler...rate aku 4/5. Lagi 1 tuh if diorg letak sagu ke dlm tuh skali lagi syok kot aku rasa n letak ler lebih sket ketulan ubi tuh baru ler padan ngan harganya ini mcm sket sgt lah plak. Air biasa ler apple with honey...mvlike!!!!


TT : stand for Teh Tarik.....maksudnya mcm gathering ler
BODC: short form for Bangionline.com..........http://bangionline.com

Camna?

2 Comments Uols:

zino said...

lama tunggu gambar tak kluar le pulak..

prebetsabu said...

errr.. ok je gambo2 tu kuar..

maybe masa ko view tu server flickr ada prob...

sorry for inconvenience...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!