Header

Thursday, January 15, 2009

Turn MV lak Lecur Air Liur

tgh dok perisi isi ikan.....mak aaiiii besarnya rantai my mum tuh (baru aku prasan tgk dlm picca nih)..nape org dulu² suka sgt pkai yg besar² bagak camni klu aku la aku suka yg kecik² cute jer

Before this kan asyik CTO mv.com jer kan yg dok wat n3 sket² kecur air liur sket² kecur air liur kan. Nahhhh ko ari nih aku lak yg dok terkecur² ayaq liur nih.

Aku teringin la sgt nak makan laksa kelantan (trengganu pun sama lah) yg kuah dia tuh kaler putih tuh. Last aku makan gi perak last month kot.....xdelah lama sgt tak makan...but entah ler aku mcm tak puas jer makan hari tuh, padahal dah bape kali ulang dah aku makan.

Hari tuh weols buat sendrik tau....syedapnya. Bila lah plak aku dpt makan nih...nak buat mcm membazir je if weols 3 beranak nih jer. Rasanya weekend nih nak gi umah kak nik lah nak ngengdeng ngan dia...ckp aku mengidam...kwang3x...mesti dia buat kan...ahakss


isi ikan dan juga timun n ulaman lain...xnampak lah yg lelain tuh

ni hasil dia bila dah siap

Fuhhhh...aku makan ngan berselera sekali, tiap kali makan....amik laksa tuh sket jer pastu isi kuah dia kasi berlinangkan......perrrggghhh syoknye layan. Sapa ler nak sedekah kat aku laksa nih ek sementara nak menunggu weekend nih.....uwaaaa...cam org pregnat pun ada aku nih tak menyempat² la haiii..sabo jer la


Author's note: Oh ya....lately sudah 3-4 hari waktu aku lalu di McD seksyen 8 tuh lenggang jer nmpk....2-3 bijik jer kete kat car park tuh....alhamdulillah if benar ler kata McD nih menyumbang kpd kekejaman di Palestin tuh aku pun nak turut menyokong sama lah.
Camna?

8 Comments Uols:

ciarexoxo (^_^)v said...

hehe..care dok ramai2 keliling ikan tu pon dah tau nk msk laksa..tu acara wajib kat kmpg tu.. ;)

masviona said...

itu yg meriah tuh...sesama wat kerja sambil bergosip pan...ahakss

tini said...

rindu nya nak makan laksa kuah putih..next week aku nak kelik kelate...mak mentua ku dah janji nak wat laksa kuah putih yay!!!!

masviona said...

wah yeke?ini tak aci nih....saya nak jugak....please....hehehe

Eita said...

waaaa cedapnyaaaaa lama tak mam laksa

tini said...

heheh...kalau balik sekejap boleh lah tapaukan utk mv ..tapi...wa balik lama beb... tak pe..tak pe.. wa tolong makan bagi pihak mv ek ???

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. siap perasan lagi rantai mak tu ya.. klu kita minta laksa penang...

mummy Darin said...

dah lama sangat tak makan laksam nih...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!