Header

Thursday, February 12, 2009

Anjung Seri

dulu berkotak² aku kumpul majalah nih ngan mingguan wanita

Dah agak lama aku tak membeli mag. anjung seri ni. Dulu aku selalu kumpul mag nih sampai berkotak² gak ler pastu dah pindah umah baru kat home sweet home skrang nih...semuanya selamat dah la....tak larat nak angkut sume kat umah baru kan.

Aku suka sgt tgk hiasan n decoration dlm nih pastu aku try ler implemen kat umah sendrik. Selalunya aku tak ikut konsep² yg ditetapkan but aku lagi selesa mix n match jer memana yg aku rasa cun coz aku tak suka umah nampak sarat n penuh ngan barang² sangat. Aku kalu leh suke simple but nice gitu.

Aku start beli n kumpul mag nih balik pun coz aku ada ler bercita² nak wat small renovation kat home sweet home tuh but tak tau ler tercapai ke idak nih coz ada ler duit lebih sket aku simpan but my mama dah banyak kali sound nak ajak aku gi shopping kat jakarta.....huhu....camne nih...dia siap cakap lagi if prebetsabu membizi tak leh ikut kita gi berdua jer mas.....kuang3x...berkobar² tau my mil nih. Dia pun hobi sama ngan aku kaki shopping...selalunya if weols kuar ngan mama n abah mmg prebetsabu ngan abah akan dok jer kat memana bangku pastu lepaskan aku ngan my mama menyopping berdua...ahaksss.

Oh heaven nye hidup aku dpt mak mertua yg sporting dan sama hobi ngan aku....oh hidupku bagaikan syorga jer rasanya.




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

8 Comments Uols:

nURmALa mAZLan said...

kak, majalah ni 100% pasal deko² umah eh..

masviona said...

nurmala:
idak ler 100% psl deco mala...ada gak psl isu2 lain sket2 but..kira oklah

atty's said...

suka gak majalah nie..dulu selalu gak beli.tp sejak..dok memblogging jer lupa dah..ehehhe.

Anie said...

dulu pun suka beli majalah nih..sejak ada anak bertukar dah tak pernah beli sbb bertukar kepada pa&ma lak..skrg lansung dah tak pernah beli majalah apa2

sue-ana said...

masih setia dgn majalah mastika.muehehe.blm berkesempatan utk membeli majalah ni coz masih blm ada rmh sendri utk didecorate.tp dh pnh baca,mmg bagus.

CuTeMiUt78 said...

kita pun dulu minat gak kumpul anjung seri ni.. tapi sejak ngandung kan mirul beralih mag lain la plak.. bestkan dpt MIL yg very2 the sporting dan sama hobi

ei_da.. said...

bestnyerrr leh shopiing2 ngan MIL....

tuberose78 said...

uwaaaa... nak itut gi shopping jugakkk!!!!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!