Header

Thursday, February 05, 2009

Badut?


kita sembang politik sat....
sapakah dia 4 org di atas?

ada org perak kat sini?

macam2 la.. politik2 ni..
pancing sana, tabur sini, beli situ....

maruah? goneeee...
mmg la dorang tu ahli politik...
tp cukup2la berpolitik utk kepentingan diri..

bawak la suara rakyat..
bela rakyat..
itu baru la politik bermaruah..
bukannya kabur mata..

bekerja dan berusaha keras untuk meningkatkan martabat dan taraf hidup rakyat..
dah la skrg ni tgh recession..
patut wakil2 rakyat cenggini la yg kene all out..
bawak ke dewan idea2 utk bantu rakyat...

ni sebok nak berpolitik sajorrkk...
gilak!

suka aku nak quote ayat yg aku pinjam dari blog YB Zul

Menjadi wakil rakyat ini amanah bukannya habuan






pada yang ada kelapangan, jom :

PERHIMPUNAN 100 RIBU RAKYAT
HARI KHAMIS 5FEB 2009

SEMUA SAF PEMIMPIN PAKATAN RAKYAT DARI SELURUH NEGARA AKAN BERKUMPUL DI PERKARANGAN RUMAH MENTERI BESAR PERAK -IPOH


PADA JAM 3.00 PETANG


PADA JAM 7.00 MALAM MUNAJAT 100 RIBU RAKYAT

PADA JAM 8.30 SEMUA AKAN MENYATAKAN SOKONGAN

TERHADAP KERAJAAN PAKATAN DI PERAK





*sorry ek viona... ter politik sikit!
Camna?

11 Comments Uols:

tuberose78 said...

macam-macam la diorank nihh...!!

KM said...

hehehe.....bila semua tak kira dosa pahala....

** yong ** said...

usoh le main kotor..nyampah teman nengok 4 oghang tu..buat malu oghang bota je!

masviona said...

prebetsabu:
eh mana aci nih cto mv.com nih dah publish n3 baru nak mintak ceo approve...hiksss....apadaaaa

prebetsabu nih nak kena nih....muahaaaa

masviona said...

to all:
tp tuler betul kata KM tuh bila sume tak kira dosa n pahala..halal n haram so mmg nih ler padahnya...hrrmm

MasNurin said...

aku bukan orang perak tapi husband perak. Mintak mahap ye orang perak tapi aku nak bagitau, wakil2 yang macam tu elok buang ke dalam gaung yang ada kat perak nun. Menyusahkan orang jer.

chempaka said...

emmm...memacam!!

Mya said...

sy orang perak. tp sy tak campur politik segala nie.. huhu...

syanis said...

saya oghang peghak jugak... herm... malu seeeeeehhhhhhhhhhh..... nasib baik saya x layak mengundi lagi... hahhahahah

CuTeMiUt78 said...

memacam kes...

Light said...

yup,they all memang clown

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!